Quinze anys, quins anys!

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 10:00

L’edifici actual de la Biblioteca municipal de Cervelló va celebrar divendres passat els seus 15 anys d’existència.

Va ser un aniversari de l’equipament que es va preparar amb molta il·lusió per part del personal que hi treballa i del consistori, i que ha servit per fer un balanç del què ja ha esdevingut el centre neuràlgic de la cultura en el municipi. En aquests 15 anys, la Biblioteca ha ofert més de 1800 activitats públiques i han prestat més de 55.000 serveis.

Per amenitzar la festa d’aniversari, la Biblioteca va organitzar l’espectacle “Circ dels impossibles” amb el Mag Stigman que va omplir la sala d’Actes de l’Ateneu de màgia i somriures per a tota la família. Posteriorment, en un acte més reduït, es va fer un agraïment a les persones que han col·laborat amb el centre durant aquests anys.

Aprofitant que la data coincidia amb el Dia dels Drets Humans, abans dels actes es va fer una lectura de diferents articles de la Declaració dels Drets Humans en les veus de l’alcalde, José Ignacio Aparicio, l’Associació de Dones, Cervelló Solidari, Càritas i la directora de la Biblioteca, ja que, tal com va recordar el regidor de Cooperació, Ferran Soriano, “és un dia per fer valdre l’educació, la cultura, la solidaritat i la igualtat”.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 15:45