Rebuda de la Flama del Canigó 2020

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 12:00

Cervelló rebrà aquest vespre la Flama del Canigó que simbolitza la nit del foc al territori català en la vigília de Sant Joan.

La  situació excepcional d’enguany  per la crisi sanitària de la COVID-19 ha obligat l’Ajuntament a organitzar la recepció de la Flama del Canigó de forma diferent a edicions anteriors.

La idea ha estat mantenir la tradició de fer arribar la Flama al municipi però per motius de seguretat no es pot fer un acte públic que pugui reunir a moltes persones. Per tant, serà un acte carregat de més simbolisme encara i que es personalitzarà en dues entitats que representaran a la resta del teixit associatiu local que cada any ha participat en l’esdeveniment. Concretament, el Club Pota Roja i la colla de diables Encaputxats Diabòlics seran els encarregats de rebre la torxa del foc a l’entrada del municipi i fer un petit recorregut fins a la rambla Tarradellas, on es desenvoluparà la part més protocol·lària amb la lectura del manifest commemoratiu de la diada i l’encesa d’un fanalet que romandrà a l’Ajuntament durant tota la nit de Sant Joan.

Darrera actualització: 23.06.2020 | 13:56