S’acosta la Festa Major...

Dijous, 18 de juliol de 2019 a les 14:00

Cervelló tornarà a engalanar-se per celebrar la seva Festa Major d’enguany del 26 de juliol al 3 d'agost.

Activitats de tota mena adreçades a tots els públics ompliran els carrers durant aquests dies en els que per moltes persones significa el començament de les vacances i d'un període de descans. El cap de setmana abans, però, també se celebraran ja alguns actes previs com la Be Pool Party per al joves demà divendres, i el Torneig mixt de futbol sala, la inauguració de la Tómbola Solidària  i el Torneig de Petanca previstos per dissabte vinent.

Podrem participar d'activitats infantils, per a la gent gran, d'esports, de tradicions, de concerts i balls a l'aire lliure i, naturalment, del nostre Sopar de germanor.

Són uns dies de festa per gaudir amb les amistats, la família i els veïns i veïnes del municipi, amb les persones que les obligacions de la resta de l’any no ens permeten compartir una estona d'esbarjo i una bona conversa. I hem de fer-ho amb respecte i tolerància cap a tothom, el lema de la campanya que l’Ajuntament continua remarcant perquè vol unes festes lliures de violència i d'actituds masclistes on tothom pugui sortir simplement a divertir-se.

Podeu consultar les activitats previstes clicant aquí o a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 18.07.2019 | 15:16