Sol·licituds de la prestació social per a persones amb discapacitat

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 14:00

L’Ajuntament obre el termini per recollir les sol·licituds per tramitar la Prestació d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA) que atorga la Generalitat.

El Departament de Drets Socials obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts a través d’Internet, per correu postal o presencialment a les oficines de la Generalitat fins al dia 21 d’octubre. També es pot presentar la documentació a  l’OAC de l’Ajuntament de Cervelló  abans del 19 d’octubre, per tal que es pugui traslladar a la Generalitat dins del termini general.

Els ajuts van adreçats a persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33% i que compleixin les condicions i els requisits establerts. Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries a fi de millorar-ne la qualitat de vida i fomentar-ne la integració social.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 15:28