Sortida caminant de Cervelló a Montserrat

Divendres, 28 d'abril de 2023 a les 00:00

La Confraria de la Mare de Deú de Montserrat de Cervelló organitza una caminada des del municipi fins al Monestir el pròxim 5 de maig.

Aquesta nova entitat de recent creació ha organitzat la sortida oberta a tothom, que durarà tota la nit de divendres 5 a dissabte 6 de maig, amb un temps estimat d’entre 12 i 13 hores. La sortida serà a les 20 hores des de la porta de l’Ajuntament. El recorregut des de Cervelló fins a Montserrat és d’uns 42 quilòmetres, que es faran a peu d’anada i a la tornada es podrà agafar un autobús que facilitarà l’Ajuntament. 

A l’alçada del pont del Diable de Martorell es farà una primera parada per sopar, per la qual cosa caldrà portar menjar i beguda. També es recomana portar calçat còmode, roba esportiva i material bàsic de farmaciola.

Les persones que vulguin participar en la caminada han d’omplir aquest formulari o clicar a l’enllaç adjunt. Si us cal més informació, us podeu posar en contacte amb el Departament d’esports de l’Ajuntament, al telèfon  93 660 00 70 (extensió 524) o al correu electrònic crvl.esports@cervello.cat.

Darrera actualització: 01.05.2023 | 19:10