Subvencions per al pagament del lloguer per a majors de 36 anys i gent gran

Dimecres, 5 d'abril de 2023 a les 00:00

De l’11 d’abril i fins al 12 de maig es poden sol·licitar els ajuts que ofereix l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.

Poden optar a aquestes subvencions les persones que tinguin entre 36 i 64 anys i les més grans de 65 anys. Es tracta de subvencions que atorga Habitatge de la Generalitat per al pagament del lloguer o cessió d'ús d'habitatges o habitacions que té com a objectiu facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social.

Els ajuts van dirigits a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya i compleixin els requisits de les convocatòries (podeu consultar-los clicant o tocant aquí).

Els tràmits es poden fer presencialment a les oficines locals d’habitatge o a les borses que formen part de  la xarxa de mediació per al lloguer social, a la seu de l’entitat titular o administradora de l’habitatge en els casos d'habitatges gestionats per administracions i empreses públiques. En el cas de Cervelló, us podeu adreçar a les oficines del Consell Comarcal del Baix Llobregat situat al Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat. També a través d’Internet clicant o tocant aquí.

Si necessiteu ajuda a l'hora de tramitar la sol·licitud, podeu adreçar-vos al departament de Benestar Social de l'Ajuntament no més tard de dilluns 8 de maig.

Avui, 5 d’abril, finalitza el període per sol·licitar les mateixes ajudes adreçades a joves fins als 35 anys.

 

Darrera actualització: 05.04.2023 | 14:40