Suspesa la reunió informativa d’avui amb els veïns de Can Paulet

Dijous, 11 d'abril de 2019 a les 15:00

La reunió amb els propietaris de la urbanització Can Paulet que el Departament d’Urbanisme municipal havia convocat per avui dijous a la tarda ha quedat suspesa.

L’objectiu de la reunió era explicar als propietaris la situació actual i els passos a seguir a partir d’ara en el projecte de reparcel·lació de la zona. Però el grup d’Esquerra Republicana de Catalunya va presentar una denúncia la setmana passada davant la Junta Electoral sol·licitant l’anul·lació d’aquesta reunió. L’Ajuntament està a l’espera de la resolució definitiva per part de la Junta, en el sentit de si s’ha de suspendre definitivament o cal agendar un altre dia, després de presentar un recurs argumentant que la convocatòria té un caràcter absolutament tècnic i informatiu.

L’Ajuntament de Cervelló va iniciar l’any 2017 els tràmits administratius per aprovar el projecte de reparcel·lació de la urbanització Can Paulet i poder dotar així a la urbanització de la consideració de sòl urbà impulsant les actuacions necessàries per finalitzar el procés de gestió urbanística iniciat per la Junta de Compensació als anys noranta. Aquesta voluntat es va traslladar als veïns i veïnes en reunions individuals per conèixer l’estat de cada parcel·la i també en sessions informatives conjuntes amb els tècnics municipals.

Darrera actualització: 11.04.2019 | 15:20