Torna el Buida les Golfes edició primavera

Dimecres, 22 de febrer de 2023 a les 14:00

Obrim les inscripcions per participar en el pròxim Mercat d’ocasió i d’oportunitats de Cervelló del mes vinent.

El mercat se celebrarà el pròxim 26 de març i permetrà que totes aquelles persones particulars puguin vendre objectes o articles de segona mà a baix preu durant tot un matí a la plaça de l’Ajuntament.

El nombre de parades és limitat, motiu pel qual totes aquelles persones que estiguin interessades a participar com a venedores, cal que formalitzin la inscripció a través d’aquest formulari o clicant a l’enllaç adjunt. No s'admetran les sol·licituds presentades per correu electrònic o amb un altre model que no sigui aquesta fitxa de sol·licitud de participació i només es permet una sol·licitud per persona. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar fins al 17 de març del 2023..

Amb el Mercat d’ocasió i d’oportunitats de Cervelló Buida les Golfes es pretén afavorir la reutilització d’objectes o articles que les persones particulars tenen a casa i que ja no usen, podent-los vendre a baix preu perquè altres persones els puguin comprar i donar-los un nou ús (segona oportunitat). No es tracta d’un mercat professional, ja que és una iniciativa adreçada a la ciutadania en particular.

Podeu obtenir més informació de les condicions de participació en els documents adjunts o posant-vos en contacte amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 a 14 hores i dijous de 17 a 20 hores, o amb el Departament de Comerç al correu electrònic crvl.promoeco@cervello.cat.

 

 

Darrera actualització: 22.02.2023 | 17:34