Torna el Joc de la pastanaga per la Festa Major

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 11:30

Demà 20 de juliol començaran les inscripcions per a poder participar en el Joc de la pastanaga que se celebrarà durant la Festa Major.

La novetat d’enguany és que tant la inscripció com la participació en el joc es gestionaran a través d’una aplicació mòbil. Podeu apuntar-vos fins al 27 de juliol clicant o tocant aquí o a l’enllaç adjunt.

En aquest joc tots els participants són víctimes i assassins alhora i tenen com a objectiu matar i evitar que els matin per intentar ser l’assassí més gran que guanyi el joc o quedar entre els supervivents. El joc es desenvolupa durant quatre dies de la festa Major, del 28 al 31 de juliol. Cada participant ha d’anar amb una pastanaga, que serà l’arma dels crims, i per matar haurà de tocar la panxa de la seva víctima i dir el seu nom. Els jugadors poden evitar ser assassinats si porten el got oficial del joc a la mà amb líquid però la immunitat es perdrà cada cop que soni la cançó Bam Bam de Camila Cabello. El millor assassí que sobrevisqui al final del joc guanyarà el premi consistent en l’estada d’una nit a l’Hotel Can Rafel. Els gots es podran recollir a l’Ajuntament entre el 25 i el 27 de juliol.

 

Darrera actualització: 19.07.2022 | 12:33