Treballem en la digitalització de la restauració local

Divendres, 31 de març de 2023 a les 09:00

Impulsem la transformació tecnològica en empreses i establiments del sector alimentari a través del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT).

Una de les línies d’actuació d’aquest programa finançat per la Diputació de Barcelona és el desenvolupament de les competències digitals de les persones treballadores per millorar la seva ocupabilitat o facilitar la inserció laboral. Per aquest motiu, l’Ajuntament organitza una sèrie de tallers de formació en competències digitals adreçats a aquestes persones.

Es faran dos tallers de competències bàsiques, segons model DIGCOMP, de 20 hores, i tres tallers de formació per adquirir o actualitzar competències digitals i tecnològiques específiques de 25 hores. Aquests últims aniran adreçats als perfils d’atenció al client en comerços, auxiliars de cambrers i cuiners, i preparació de comandes i repartidors. Els tallers començaran a finals d’abril i s’allargaran fins al juny. Per participar en el programa cal tenir entre 16 i 64 anys, un nivell mínim d’estudis de secundària, i es valorarà també si els sol·licitants estan a l’atur com a demandants d’ocupació, si volen millorar l’ocupació actual o si estan inactius, com en el cas dels estudiants.

Pel que fa a les empreses, s’oferiran accions d’assessorament per als establiments comercials i de serveis sobre implementació tecnològica i ús de les TIC, amb el corresponent pla d’actuació i el seguiment de la seva implantació.

Per tenir més informació, us podeu adreçar al Servei Local d’Ocupació o al correu electrònic crvl.ocupacio@cervello.cat.

Darrera actualització: 30.03.2023 | 15:49