Treballem l’orientació laboral en la recerca de feina

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 14:30

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Cervelló oferirà diversos tallers durant aquest any per a millorar l'ocupabilitat de les persones inscrites.

El primer taller s'anomena Kit Bàsic d'orientació i es desenvoluparà en tres sessions i amb un total de dotze hores, els dies 31 de maig i 3 i 8 de juny en horari de matí.

Aquest taller serà el primer d’una sèrie de sessions formatives que es realitzaran al llarg d'aquest any adreçades a totes les persones que fan recerca de feina o que volen millorar la seva ocupabilitat. Tots els tallers compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu d'aquestes sessions és que les persones en recerca de feina se sentin protagonistes del seu camí i puguin treballar les angoixes i el bloqueig que genera l'afrontament d'una recerca activa de feina. El treball, que s'adaptarà a les necessitats del grup participant i sempre amb una visió pràctica i resolutiva, tindrà el suport d'experts en la matèria que acompanyaran l’alumnat en tot moment.

Si alguna persona està interessada a participar-hi o necessita més informació pot adreçar-se al Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Cervelló o al correu electrònic crvl.ocupacio@cervello.cat.

 

 

Darrera actualització: 25.05.2021 | 15:16