Últim Plenari del Consell dels Infants d’enguany

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 11:00

La Sala de Plens de l'Ajuntament va acollir ahir dijous a la tarda la celebració del Plenari del Consell dels Infants.

A l’acte els nens i les nenes van exposar les propostes pròpies del treball del Consell i les recollides a les seves escoles, unes idees que han pogut debatre i argumentar durant aquest any.

L'alcalde, José Ignacio Aparicio, i la regidora d'educació, Cristina Martínez, els van escoltar i van valorar cada una de les iniciatives, que han estat fetes "amb molt sentit comú i coneixement del municipi", tal com va dir l'alcalde. 

A més, l'alcalde va agrair als infants "la vostra il·lusió, ganes de participar, la vostra implicació, el vostre voluntariat, que fa que ens recordeu a nosaltres "els grans" una cosa que molts i moltes a vegades obliden: que els i les ciutadanes han de poder formar part del dia a dia del seu municipi, no només participant en els actes, activitats... que també, sinó estan presents i fent sentir la seva veu allà on es prenen les decisions que formaran part del seu dia a dia" i va valorar que "sou nens i nenes que ens demostreu que no cal ser una persona gran per ser una gran persona".

Entre altres temes, les propostes han girat entorn l'ampliació i decoració dels parcs infantils, decorar la zona esportiva amb grafitis, la millora dels espais públics, els recorreguts per anar en bici, ampliar activitats com la que van portar a terme amb la inauguració de la tirolina, de cura del medi ambient, o la visibilització del col·lectiu LGTBI amb intervencions a l'espai públic perquè "ningú tingui por a dir qui és", tal com han explicat ells i elles. 

Per últim, l’Ajuntament va lliurar un diploma a cada infant i un detall per la seva participació en aquest espai tan important per treballar en el present i el futur de Cervelló.

Darrera actualització: 18.06.2021 | 12:30

Imatges

Últim Plenari del Consell dels Infants d’enguany