Una Festa Major excepcional!

Dilluns, 8 d'agost de 2022 a les 15:50

Balanç molt positiu de la Festa Major d'enguany.

Després de dos anys molt durs de pandèmia, en què les nostres vides es van veure afectades en tots els àmbits, teníem moltes ganes de poder gaudir plenament de la Festa Major, com ho demostra la gran participació que han registrat tots els actes.

Una Festa Major que va quedar inaugurada oficialment dijous 28 d’agost, amb el pregó a càrrec de l’actor i animador local Moi Aznar, que amb les seves paraules ens va fer riure i emocionar a parts iguals.

El cap de setmana va concentrar la major part dels actes programats, com la Big Friday, el Ball de Gala, la Cerverua i, com no podia ser d’una altra manera, l’espectacular Sopar de germanor, que aplega cada any més veïns i veïnes amb ganes de gaudir d’una nit màgica, compartint els valors que caracteritzen el nostre poble: alegria, germanor, solidaritat i civisme. Un sopar que va comptar amb l’actuació estel·lar dels Hotel Cochambre, que van omplir el carrer Major de gent, ritme i bones vibracions.

La cultura popular ha estat molt ben representada també a la nostra festa grossa, amb les havaneres, les sardanes, les Matinades amb els grallers i timbalers, els Gegants de Cervelló, els tocs de campanes...tot i que malauradament vam haver de lamentar que no es pogués celebrar el correfoc de Festa Major, a causa de les condicions meteorològiques de perill per risc d’incendi.

Però també hem pogut gaudir de propostes més actuals, com la Gimcana de l’Estació de colors, el Joc de la pastanaga, la Crazy Jump Race, la Big Splash i l’última funció del cicle “Explica’m un conte al bosc”, que va abaixar el teló fins l'any vinent, després d’haver-nos acompanyat durant tot el mes de juliol.

Música, teatre, jocs, diversió, cultura...una Festa Major que tots i totes enyoràvem i que ens deixa molts bons records.

Només resta agrair a tota la ciutadania de Cervelló les seves ganes, participació, implicació i civisme durant tots els dies que han durat les celebracions, posant de manifest que al nostre municipi no només tenim un entorn natural envejable, sinó també uns valors a l’alçada.

Visca Cervelló i visca la Festa Major!

Darrera actualització: 08.08.2022 | 15:53