Vine a donar sang!

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 11:00

El Banc de Sang i Teixits del Baix Llobregat ha organitzat una nova campanya de donació de sang per a la setmana vinent.

Les extraccions es faran a la Sala de Plens de l’Ajuntament el pròxim dijous 23 de setembre, de 17 a 21 hores, amb l’accés des del carrer Resclosa.

Per donar sang cal reservar hora a través de la pàgina web donarsang.gencat.cat per tal de garantir les mesures de seguretat per la pandèmia i evitar concentracions de persones.

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques: ser major d’edat, pesar 50 quilos o més i, en cas de ser dona, no estar embarassada. Per donar sang no cal estar en dejú. Donar sang és totalment indolor i aquesta petita acció pot salvar vides. Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1.000 donacions de sang al dia per tal de garantir que es cobreixin les necessitats sanitàries necessàries com per exemple, per a intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments o en cas d'accidents greus. Una única donació de sang pot beneficiar a més d'un malalt.

L’Associació de Donants de sang del Baix Llobregat agraeix per endavant la col·laboració de totes aquelles persones que participen de manera desinteressada en la campanya.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 12:40