Visites guiades al Castell de Cervelló

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 13:00

Les visites es faran el proper 9 d'octubre, de la mà de Xavier Depares i el Grup de Recerca, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.

Amb l'objectiu de completar la jornada arqueològica per a infants que es durà a terme a Can Vendrell el proper 8 d'octubre, el dia 9 es podrà visitar la zona real d'excavacions arqueològiques al voltant del Castell de Cervelló. Els treballs de recerca arqueològica que es fan any rere any a la zona, gràcies al conveni entre l'Ajuntament de Cervelló i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), estan donant els seus fruits i treuen a la llum interessants troballes d'estris d'ús quotidià i d'altres objectes de l'època, que ens permeten imaginar-nos amb més exactitud com era la vida al Castell els dies en què aquest estava habitat.

Amb aquestes visites guiades, obertes a tothom, es vol acostar a la ciutadania la cultura i l'estima pel nostre patrimoni, a través d'una disciplina que, en moltes ocasions, només coneixem a través de les pel·lícules o els llibres. 

Per poder assistir a una de les visites programades, heu d'omplir el formulari amb les vostres dades, clicant aquí o a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 21.09.2022 | 14:21