Xerrades sobre l’ús del canal digital amb les administracions públiques

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 15:00

L’Ajuntament de Cervelló promou sessions informatives per a entitats, particulars i empreses sobre l’ús del canal digital amb les administracions públiques.

Les sessions formatives i informatives s’oferiran en línia i s’adrecen a totes les persones, tant físiques com jurídiques, que hauran de seguir la nova normativa per presentar instàncies amb certificat digital a les administracions públiques, per tal de promoure l’ús dels mitjans d’identificació electrònica entre els col·lectius obligats. A tal efecte, s’han programat dues sessions diferents i les persones interessades hauran d’escollir un dia de la primera sessió (22 o 23 de novembre) i un dia de la segona (24 o 25 de novembre). Les sessions s’impartiran de 18 a 20.30 hores.

Les sessions són una iniciativa de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat a la qual s’han adherit els ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló i de Cervelló. Les inscripcions es poden formalitzar en qualsevol dels webs dels participants.

Si voleu assistir-hi, heu d’escollir els dos dies que us interessin clicant en aquests enllaços:

22 de novembre

23 de novembre

24 de novembre

25 de novembre

Darrera actualització: 12.11.2021 | 13:35