Recollida de mobles i esporga

Per a la recollida de mobles i estris vells, restes d’esporga i d’arbres (en feixos, amb un màxim de 6), truqueu amb antelació a l'Oficina d'Atenció a la ciutadania de l’Ajuntament: 93 660 00 70

  • Servei de recollida de mobles i estris vells al carrer, situats en el domicili de la persona sol·licitant o en una adreça determinada que s'especificarà. La recollida es fa els dilluns al matí, la nit de diumenge s'han de deixar els objectes que s'han de recollir a la façana de l'immoble on s'ha de fer el servei.
     
  • Recollida de restes vegetals o poda, situats en el domicili de la persona sol·licitant o en una adreça determinada que s'especificarà a la sol·licitud. La recollida es fa els dimarts al matí, els interessats han de deixar la poda o restes vegetals a la façana de l'immoble o adreça determinada, la nit de dilluns. La quantitat màxima a deixar són 6 feixos ben lligats o 6 bosses industrials.

En cas que el dilluns o dimarts caiguin en festiu es faria l'endemà.

El servei es veurà reforçat puntualment en períodes de molta demanda i volum de recollida, segons els criteris dels equips tècnics del departament de Serveis Territorials de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 22.02.2024 | 10:35