Programació del 3r Festival de Cinema Natura

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 09:30

Un total de 3 pel·lícules i 9 curtmetratges es projectaran en la tercera edició del Festival Cinema Natura de Cervelló del 2 al 4 d’octubre.

A més se sumaran els curts locals i els mòbil films que es presentin en els concursos que estan oberts fins al 30 de setembre.

Cada dia es projectarà una pel·lícula: El laberinto del fauno (VO en castellà), Wall-e (versió doblada al català) i The life Aquatic (VOSE). Els curts internacionals es distribuiran entre divendres i dissabte, amb peces d’arreu del món. Els mòbil films i els curts locals es podran veure dissabte a la tarda. Diumenge es farà el lliurament de premis durant la gala de cloenda, de la mà d’un jurat format per diversos professionals del sector.

Sota el lema “Cinema, natura, acció!”, el Festival Cinema Natura de Cervelló d’enguany torna a tenir coma objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere.

Els organitzadors seguiran un protocol de seguretat i d’higiene per garantir la protecció de les persones participants. L’entrada al Festival és gratuïta i oberta a tothom.

Podeu consultar els títols i els horaris de les projeccions clicant en el fulletó adjunt.

Darrera actualització: 24.09.2020 | 09:09