Selecció de personal per al servei socioeducatiu La Nau

Divendres, 5 de març de 2021 a les 10:00

L’Ajuntament de Cervelló ha obert la selecció per a la contractació de tres professionals per desenvolupar el projecte socioeducatiu La Nau.

En concret se seleccionarà 1 educador/a social a jornada completa i 2 integradors/es socials al 75% que s’incorporaran al mes d’abril vinent i fins al juny del 2022. Les sol·licituds per prendre part del procés es poden formalitzar fins al 19 de març a través dels registres presencial i telemàtic del consistori (podeu consultar la documentació clicant aquí).

L’espai socioeducatiu la Nau es va impulsar el curs 2014-2015 adreçat a infants, adolescents i famílies vulnerables en risc d’exclusió social per tal de millorar la seva socialització i integració social, potenciant l’adquisició d’aprenentatges i competències bàsiques, però l’activitat del servei es va suspendre temporalment. Ara, la crisi provocada per la situació actual de pandèmia ha portat a moltes famílies a incrementar les seves necessitats socials bàsiques i ha posat de manifest les desigualtats socials, educatives, emocionals, econòmiques, relacionals i d’integració social, per la qual cosa un projecte d’aquestes característiques es fa més necessari que mai. És un servei gratuït que es presta als infants de 6 a 14 anys i les seves famílies que són atesos des dels serveis socials bàsics municipals.

El projecte es va aprovar a la Junta de Govern Local del passat 22 de febrer i està finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla metropolità  ApropAMB de suport a la cohesió social, l’economia de proximitat i la coproducció de serveis per l’exercici 2021-2022.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 11:39