Inscripcions per a la 8a Cursa Solidària

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 15:00

La 8a edició de la Cursa Solidària de Cervelló, organitzada per les AFA de tots els centres educatius i l’Ajuntament, se celebrarà diumenge vinent, 20 d’octubre.

La Cursa Solidària reuneix diferents curses dins d’una festa esportiva solidària amb la participació d’infants des de P3 fins a joves de 4t d’ESO del municipi, amb el doble objectiu de promoure els hàbits saludables i els valors educatius de l’esport alhora que es treballa un vessant solidari i social per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques.

Totes les curses tindran lloc al carrer Major al llarg del matí, per la qual cosa romandrà tancat al trànsit de vehicles des de les 9 fins a les 15 hores des del carrer Malvasia fins a Coral Diana. Cada any hi participen al voltant de 500 corredors d’entre 3 i 16 anys, que començaran les curses a partir de les 11 del matí. Abans es podran fer les inscripcions i la recollida dels dorsals a canvi de les aportacions dels atletes. L’acte, que compta amb el suport de diversos comerços i empreses del municipi, pretén recaptar bàsicament productes de neteja i d’higiene personal destinats a famílies amb recursos limitats que es repartiran a través dels serveis socials municipals amb la col·laboració de Cervelló Solidari i Càritas. Fins al mateix diumenge es poder formalitzar les inscripcions a les escoles, Ceraqua i l’Ajuntament.

Els horaris de les curses són els següents:

  • 11 hores: E.S.O.  
  • 11.15 hores: 5è i 6è
  • 11.30 hores: 3r i 4t   
  • 11.50 hores:1r i 2n  
  • 12.10 hores: P4 i P5 
  • 12.30 hores: P3        

A les 13 hores es farà el lliurament de premis i s'atorgaran trofeus pels tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria. Tots els participants rebran samarretes tècniques, medalles i un petit avituallament. Els nens i nenes de P-3 podran participar amb els seus pares o familiars, però faran una cursa no competitiva i no poden optar a copa.

Darrera actualització: 14.10.2019 | 15:22