L’AFA de l’Institut comença els complements formatius

Divendres, 4 d'octubre de 2019 a les 13:00

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut de Cervelló ha organitzat una sèrie de complements formatius per aquest nou curs 2019-2020.

L’AFA ha incorporat per aquesta temporada algunes activitats noves i d’altres es mantenen d’anys anteriors. Aquest curs ofereix anglès, robòtica, música, mecanografia, disseny i dibuix, a més d’activitats esportives com tonificació muscular, karate-do, ioga i rugbi.

Per l’AFA, “aquests complements formatius són quelcom més que un espai on poder ocupar les hores lliures de la tarda a la conveniència dels adults, volem que siguin espais de creixement i desenvolupament que complementin el projecte educatiu de l’Institut que els nostres fills/es reben durant l’horari lectiu”.

Els objectius de tot complement formatiu són generar una oferta educativa i de lleure de qualitat adreçada a tots els alumnes de l’Institut, garantint l’accessibilitat i un preu assequible per a totes les famílies, així com proporcionar als alumnes unes oportunitats educatives diferents i complementàries a l’Institut, fomentar la pràctica d’activitats esportives i generar sinergies amb entitats i clubs esportius locals per promoure la continuïtat de la pràctica esportiva més enllà de l’educació secundària. Es tracta d’oferir activitats enriquidores i motivadores per aquesta etapa de formació dels joves de l’institut i també dels exalumnes que han passat pel centre educatiu, ja que són obertes també a aquest col·lectiu.

Si voleu més informació sobre horaris, preus i inscripcions podeu consultar la pàgina web de l’AFA clicant aquí o a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 07.10.2019 | 15:31