Actuació policial contra la droga a Cervelló

Dijous, 23 de juny de 2016 a les 16:00

L'actuació de la Policia Local de Cervelló ha permès el desmantellament aquest matí d'un domicili de la localitat dedicat al cultiu de marihuana i la detenció de 3 persones dimarts passat per delictes contra la salut pública, a més de la imputació d'altres 5 persones que presumptament estarien relacionades amb el cas.

A l'operació, que es va iniciar dimarts 21 de juny quan una patrulla de la Policia va trobar una furgoneta mal estacionada a la via pública que desprenia una forta olor de marihuana, s'han requisat tres furgonetes amb unes 350 plantes de marihuana.

A l'interior de la casa, on cada habitació estava condicionada per al cultiu i la preparació de la droga, la policia ha trobat aquest matí unes 100 plantes més i tot el material necessari per a la seva producció com làmpades, extractors i pantalles reflectants, a més de terra especial i adobs.

A alguns dels investigats, que no són residents del municipi i tenen antecedents policials, també s'imputen altres delictes com la conducció de vehicles sense permís i la defraudació de subministraments bàsics (llum i aigua).

Els tres detinguts estan en dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

Darrera actualització: 24.04.2017 | 10:09

Imatges

Fotografia vehicle intervingut