Notícies

Pàgina 1 de 5
 • Cartell Tres Tombs 2018 25 d'abril de 2018 Tornen els Tres Tombs

  Després d’haver-se ajornat a causa de la pluja, finalment arribarà la festa dels Tres Tombs als carrers del municipi el pròxim diumenge 29 d’abril, organitzada pel Grup Eqüestre de Cervelló i l’Ajuntament de la vila.

 • 7a Sessió científica 2015 25 d'abril de 2018 8a Sessió sobre invertebrats i medi ambient

  La Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló acollirà el pròxim dissabte 28 d’abril la 8a Sessió científica sobre invertebrats i medi ambient organitzada pel Dr. Xavier Jeremías amb la col·laboració de diferents institucions i organismes.

 • Cartell portes obertes Escola Bressol 24 d'abril de 2018 Avui dimarts, portes obertes a l’Escola Bressol

  L’Escola Bressol municipal de Cervelló celebra avui dimarts jornada de portes obertes del centre per visitar les instal·lacions.

 • Episodi contaminació atmosfèrica 24 d'abril de 2018 Avís d'episodi de contaminació atmosfèrica

  Avui 24 d'abril continua vigent la situació d'avís preventiu d'un episodi de contaminació atmosfèrica per PM10, a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

 • Bon Sant Jordi! 23 d'abril de 2018 Bon Sant Jordi!

  Després d’un cap de setmana amb diversos actes culturals organitzats per celebrar per avançat la festivitat de Sant Jordi, avui dilluns encara hi ha propostes lúdiques i culturals.

 • Cartell intercanvi llibres Biblioteca Sant Jordi 2018 23 d'abril de 2018 Intercanvi de llibres de 2a mà a la Biblioteca

  La Biblioteca de Cervelló organitza aquesta setmana un intercanvi de llibres de segona mà amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

 • Punts de llibre Sant Jordi 2018 23 d'abril de 2018 Mostra de punts de llibre de Sant Jordi

  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cervelló ha rebut un total de 38 propostes diferents de punts de llibre per participar en la mostra organitzada amb motiu de Sant Jordi.

 • Cartell actes Sant Jordi 17 d'abril de 2018 A punt per celebrar Sant Jordi

  Aquesta setmana s'enllesteixen els preparatius per celebrar la festivitat de Sant Jordi, amb un programa d'activitats ple de propostes artístiques, culturals i esportives organitzat per les entitats locals i l'Ajuntament.

 • Cartell inscripcions Cursa de Bombers 17 d'abril de 2018 Vols córrer gratis a la Cursa de Bombers de Barcelona?

  L’Ajuntament de Cervelló sorteja dues inscripcions per participar a la Cursa de Bombers de Barcelona de diumenge 22 d’abril.

 • Cartell preinscripcions curs 2018-2019 13 d'abril de 2018 Comencen les preinscripcions escolars per al curs vinent

  Des d’avui 13 d’abril i fins al 24 d’abril es poden formalitzar les preinscripcions en els centres educatius de Cervelló per al curs 2018-2019.

 • Cartell inauguraciió jugatecambiental 13 d'abril de 2018 Diumenge 15, inauguració de la Jugatecambiental a la Timba

  Després d’haver-se ajornat el cap de setmana passat per la pluja, diumenge vinent 15 d’abril s’inaugurarà la Jugatecambiental en el Parc de la Timba de Cervelló.

 • Cartell xerrda Mèxic 13 d'abril de 2018 Aires mexicans a la Biblioteca

  Dins dels actes dedicats a les cultures del món, la Biblioteca de Cervelló ha organitzat per avui divendres 13 d’abril una xerrada sobre la cultura mexicana.

 • Ajornada la 1a Festa dels Animals 12 d'abril de 2018 Ajornada la 1a Festa dels animals

  Davant les previsions de pluja per a dissabte vinent, els organitzadors de la 1a Festa dels animals han decidit ajornar-la per una altra data pendent de concretar.

 • Cartell 1a Festa dels animals 10 d'abril de 2018 1a Festa dels animals

  Cervelló celebrarà dissabte vinent, 14 d’abril, la 1a Festa dels animals organitzada per diverses associacions i entitats protectores d’animals amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

 • 10 d'abril de 2018 Renovació del DNI

  Ja hi ha data prevista per al desplaçament de la unitat mòbil de la Policia Nacional per fer el tràmit de renovació del DNI a l’Ajuntament de Cervelló.

 • Cartell Buida les Golfes primavera 2018 9 d'abril de 2018 Ampliat el termini d’inscripcions al mercat Buida les Golfes

  Els organitzadors del Mercat d'ocasió i oportunitats de Cervelló Buida les Golfes han decidit ampliar el termini per formalitzar les inscripcions de les persones que vulguin participar fins al dimecres 11 d’abril.

 • Cartell Setmana Primavera Gent Gran 2018 9 d'abril de 2018 Comença la Setmana de la Primavera de la Gent Gran

  Des d’avui dilluns i fins al 14 d’abril se celebra la Setmana de la Primavera de la Gent Gran.

 • Cartell inauguració Jugatecambiental 15 d'abril 6 d'abril de 2018 Canvi de data de la inauguració de la Jugatecambiental

  La pluja prevista per diumenge vinent també ha obligat a ajornar una setmana la inauguració de la Jugatecambiental al Parc de la Timba.

 • Cartell nova data festa Tres Tombs 6 d'abril de 2018 Posposada la festa dels Tres Tombs

  Davant les previsions de pluja per al cap de setmana, els organitzadors de la festa dels Tres Tombs prevista per a diumenge vinent han decidit posposar-la per al pròxim 29 d’abril.

 • Cartell Tres Tombs 2018 5 d'abril de 2018 Tornen els Tres Tombs

  La festa dels Tres Tombs torna als carrers del municipi el pròxim diumenge 8 d’abril, organitzada pel Grup Eqüestre de Cervelló i l’Ajuntament de la vila.

 • Cartell inauguració Jugatecambiental 5 d'abril de 2018 Diumenge, inauguració de la Jugatecambiental a la Timba

  El Parc de la Timba de Cervelló acollirà el pròxim diumenge 8 d’abril la inauguració de la Jugatecambiental a partir de les 10 del matí.

 • Cartell taller cooperació Feim Iguals 4 d'abril de 2018 Segon taller de cooperació a l’espai Fem Iguals

  Cervelló continuarà demà dijous 5 d’abril amb el segon dels tallers de cooperació del projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i diversos ajuntaments de la província, amb el propòsit de promoure el coneixement i la defensa dels Drets Humans des dels municipis metropolitans.

 • Cartell Hora del conte abril 4 d'abril de 2018 Dijous 5, Hora del conte a la Biblioteca

  En Moi Aznar protagonitzarà demà dijous 5 d’abril la sessió de l’Hora del conte a la Biblioteca municipal.

 • Cartell mostra nines Nancy 4 d'abril de 2018 T’agraden les nines Nancy?

  Fins al dia 28 d’abril es pot visitar a la Biblioteca municipal la mostra de nines Nancy amb vestits de diferents cultures.

 • 4 d'abril de 2018 Convocatòria d’una plaça d’auxiliar administratiu/va

  L’Ajuntament treu una convocatòria per cobrir en règim interí una plaça d’auxiliar administratiu/va per a la Policia Local per substitució transitòria de la titular del lloc i per la constitució d’una borsa de treball.

 • Cartell tertúlia la Plaça del Diamant 3 d'abril de 2018 La Plaça del Diamant a la Biblioteca

  La novel·la La Plaça del Diamant centrarà demà dimecres 4 d’abril a les 19 hores la tertúlia literària organitzada per la Biblioteca municipal de la mà de Joan de Boer.

 • SuperMes 2018 3 d'abril de 2018 Torna el SuperMes a la comarca

  Amb l’inici del mes d’abril, les famílies poden gaudir de més d’un centenar de promocions i descomptes en turisme, oci, cultura i gastronomia en el Baix Llobregat, una comarca que es consolida com a destí d’oci familiar.

 • Mostra punts llibre Sant Jordi 26 de març de 2018 Mostra de punts de llibre per Sant Jordi

  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament organitza una mostra de punts de llibre amb motiu de la celebració de Sant Jordi.

 • Cartell Hora del Planeta 23 de març de 2018 Cervelló amb l’Hora del Planeta

  Cervelló se suma demà dissabte, 24 de març, a l'Hora del Planeta, la iniciativa que pretén apagar les llums dels edificis, monuments, equipaments i habitatges durant una hora.

 • Cartell horaris CAP 23 de març de 2018 Horaris del CAP per Setmana Santa

  Amb motiu de les festes de Setmana Santa, el CAP de Cervelló modifica els horaris del 26 al 29 de març i només atendrà pacients en horari de 8 a 15 hores.

 • Consell d'Educació 22 de març de 2018 Avui dijous, Consell Municipal d'Educació

  La Sala de Plens de l'Ajuntament de Cervelló acull avui dijous la celebració del segon Consell Municipal d'Educació del present curs 2017-2018.

 • Exposició Tenim Drets, texim Llibertats 22 de març de 2018 Cervelló enceta el programa metropolità de suport a les persones refugiades

  Cervelló comença avui els tallers de cooperació del projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i diversos ajuntaments de la província, amb el propòsit de promoure el coneixement i la defensa dels Drets Humans des dels municipis metropolitans.

 • Visita Escola Nova 22 de març de 2018 Els infants de 3r de l'Escola Nova visiten l'Ajuntament

  Els alumnes dels dos grups de 3r de l'Escola han visitat aquesta setmana l'Ajuntament per conèixer com és i què es fa a la Casa de la Vila.

 • Cartell Buida les Golfes edició primavera 19 de març de 2018 Obertes les inscripcions pel pròxim Buida les Golfes

  Fins al 6 d'abril es poden formalitzar les inscripcions per a poder participar en l'edició de primavera de Buida les Golfes, el mercat d'ocasió i oportunitats de Cervelló.

 • Foto Cursa solidària 16 de març de 2018 Tot a punt per la Cursa solidària de diumenge

  Cervelló celebrarà diumenge vinent, 18 de març, la 6a edició de la Cursa solidària de Cervelló, organitzada per una comissió formada pels centres educatius del municipi, les AMPA i l’Ajuntament de Cervelló.

 • Cartell album cromos Futsal 16 de març de 2018 Avui, presentació de l’àlbum de cromos del Futsal

  El Club Futsal de Cervelló presenta aquesta tarda l'àlbum oficial de cromos que s'ha editat amb motiu del 20è aniversari de l'entitat.

 • Foto intercanvi danesos 15 de març de 2018 Cervelló acull els estudiants danesos d'intercanvi

  Des de dilluns passat, un grup de joves danesos conviuen amb famílies del municipi a través de l'intercanvi que cada curs organitza l'institut de Cervelló amb els alumnes de 4t d'ESO.

 • Ajuntament 15 de març de 2018 Avui dijous, Ple ordinari del mes de març

  LAjuntament de Cervelló celebrarà avui dijous 15 de març a les 20 hores el Ple ordinari corresponent al mes de març.

 • Casals de Pasqua 14 de març de 2018 Inscripcions obertes per als casals de Pasqua

  Ja s’estan tramitant les inscripcions per participar en les activitats infantils i juvenils organitzades per als dies de vacances de Setmana Santa, del 26 al 29 de març.

 • Palmarès concurs relats 8M 13 de març de 2018 Palmarès del concurs de relats del 8M

  Un total de 16 relats s'han presentat al concurs de relats organitzat per la regidoria d'Igualtat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

 • Cartell caminada cirerers 9 de març de 2018 Caminada per veure els cirerers florits

  La Biblioteca de Cervelló, amb la col·laboració de les entitats Gaudim Cervelló i Grup de Recerca i el suport de l'Ajuntament, ha organitzat una caminada popular familiar per diumenge vinent, 11 de març.

 • Cartell Sopar de les dones 2018 9 de març de 2018 Demà dissabte, Sopar de les dones

  Després de la jornada reivindicativa d’ahir dijous 8 de març, continuen els actes a Cervelló amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

 • Cursa del Patró de Bombers 7 de març de 2018 Cervelló celebra la Cursa del Patró de Bombers de Barcelona

  Cervelló va acollir dimarts passat 6 de març la Cursa dels Bombers de Barcelona que s’organitza cada any dins del programa d’actes amb motiu de la festa del seu patró, Sant Joan de Déu.

 • Kit d'Orientació de Feina 7 de març de 2018 L’Aula de Recerca de Feina comença les sessions del Kit d’Orientació

  Les persones inscrites en el Servei Local d'Ocupació que estan en recerca activa de feina han tingut l'oportunitat de participar aquesta setmana a la primera sessió del Kit Bàsic d'Orientació que ofereix l'Aula de Recerca de Feina de l'Ajuntament.

 • 1 de març de 2018 Comunicat de desactivació del pla NEUCAT

  L'Ajuntament de Cervelló comunica que s'ha desactivat el pla NEUCAT segons les prediccions del Servei Meteorològic de Catalunya que dona per finalitzat l'episodi de neu.

 • 8 de març 2018 28 de febrer de 2018 8 de març: Dia Internacional de les Dones

  Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, s'han programat un seguit d'activitats al municipi.

 • Neu a Cervelló 28 de febrer de 2018 Comunicat d'actualització de la fase d'emergència del NEUCAT

  Des de les 5 del matí s'està treballant en la seguretat a les vies. Ha passat la màquina llevaneu per totes les urbanitzacions i la brigada municipal ha tirat sal per tal d'evitar que es congeli la neu que pugui caure. I actualment totes les vies principals de les urbanitzacions estan transitables.

  Les escoles municipals estan obertes i ofereixen serveis mínims als alumnes.

 • Càsting posposat 28 de febrer de 2018 Avís: es posposa el càsting infantil previst per aquesta tarda

  El càsting infantil previst per aquesta tarda, per trobar la protagonista de l’anunci de promoció del Festival de Cinema de Natura del municipi i per altres anuncis promocionals, s'ha suspès.

  La nova convocatòria serà el dimecres 7 de març de 17 a 20 hores a la Sala d’Actes del Centre Cívic l’Ateneu.

 • 27 de febrer de 2018 Anul·lació de classes a les escoles

  Tot i que encara no està activat el Protocol d'Emergència Municipal, s'ha recomanat a les escoles que avisin a les famílies per tal que vagin a recollir els seus fills, ja que queden anul·lades les classes per aquesta tarda.
  Les escoles romandran obertes fins a les 16.30 hores, per tots aquells pares i mares que no puguin arribar abans a recollir els seus fills.
  També s'han anul·lat les activitats extraescolars.
  Des dels mitjans de comunicació municipals continuarem informant de qualsevol novetat.

 • Precaució per la situació d'alerta del NEUCAT 27 de febrer de 2018 Precaució per la situació d'alerta del NEUCAT

  L'Ajuntament de Cervelló comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, s'ha activat el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d'ALERTA.

Pàgina 1 de 5
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52