Notícies

Pàgina 1 de 6
 • Instància sol·licitut ajuts econòmics 24 de setembre de 2018 Dimecres 26 finalitza el període de sol·licitud d’ajuts econòmics per material escolar

  Dimecres 26 de setembre finalitza el període de presentació de les sol·licituds en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC)

 • Dia de l'Alzheimer 21 de setembre de 2018 21 de setembre, Dia Mundial de l’Alzheimer

  Amb motiu del dia Mundial de l’Alzheimer, avui 21 de setembre, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Baix Llobregat ha organitzat a Cervelló diverses activitats.

 • Jugateambiental 23 setembre 21 de setembre de 2018 Dia sense cotxe a la Jugatecambiental

  Amb motiu del Dia Internacional sense cotxe (22 de setembre), la Jugatecambiental ha preparat per a aquest diumenge 23 de setembre una jornada sense cotxes on l’element primordial serà la bicicleta: un recorregut en bici i bicicletes elèctriques.

 • Porteria rugbi 21 de setembre de 2018 Presentació de les noves porteries de rugbi

  El Club de Rugby Cervelló ha preparat, per al dissabte 22 de setembre, una jornada plena d’activitats al camp de futbol municipal, per celebrar la millora d’equipament esportiu amb la que comptaran aquesta nova temporada: dues porteries de rugbi reglamentàries i desmuntables que milloraran qualitativament la pràctica d’aquest esport.

 • Cartell Sopar Solidari 20 de setembre de 2018 Cervelló Solidari organitza el tradicional Sopar Solidari

  L’entitat Cervelló Solidari organitza el tradicional Sopar Solidari al Centre Cívic l’Ateneu el dissabte 22 de setembre per a recollir fons per al seu funcionament.

 • Ajuntament de Cervelló 20 de setembre de 2018 Convocatòria de sessió ordinària del Ple municipal

  L’Ajuntament de Cervelló informa que dijous 20 de setembre, a les 20 hores, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple municipal, en primera convocatòria, i que se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló.

 • Cartell Taller Cervesa Artesanal 20 de setembre de 2018 Taller de cervesa artesanal a la Biblioteca Municipal

  Blanques, negres, rosades, torrades… Si vols aprendre a elaborar la beguda mil·lenària de la civada, aquest divendres 21 de setembre en Pau Marín t’ho explica al taller de cervesa artesanal que la Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat a la mateixa entitat, a partir de les 17 hores.

 • 19 setembre Ajuntament tancat per festiu local 18 de setembre de 2018 Dimecres 19 l'Ajuntament romandrà tancat
 • Reixes pluvials carrer Resclosa 18 de setembre de 2018 Demà dimecres, tall de trànsit per obres al carrer Resclosa

  Demà dimecres 19 de setembre, el tram del carrer Resclosa comprés entre els carrers Major i Santa Anna, romandrà tancat al trànsit per trobar-se en obres.

 • I Puritani, de Vincenzo Bellini 18 de setembre de 2018 A la venda les entrades per veure l’òpera I Puritani, de Vincenzo Bellini

  La Biblioteca Municipal de Cervelló informa que hi ha a la venda les entrades per poder anar a veure, el diumenge 14 d’octubre, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, l’Òpera I Puritani del compositor italià Vincenzo Bellini.

 • Reixat carrer Santa Anna - Resclosa 17 de setembre de 2018 S’inicien les obres de millora de les reixes de recollida d'aigües pluvials

  Aquest matí,17 de setembre, els operaris han començat a canviar la reixa ubicada a la cantonada del carrer Santa Anna amb el carrer Resclosa, dintre del pla d’obres de substitució de les reixes transversals de recollida d'aigües pluvials de la via pública executat per l’Ajuntament de Cervelló

 • Cartell concert Santa Maria amb canvi de lloc 15 de setembre de 2018 El concert de Santa Maria d'avui es trasllada a l'Ateneu

  Davant la previsió de pluges per aquesta tarda de dissabte, els organitzadors del concert de Santa Maria que s'havia de celebrar a l'aire lliure han decidit canviar la ubicació. Finalment l'actuació de La Casa Roja Quintet es farà al Centre Cívic l'Ateneu a la mateixa hora, les 19.30 d'aquest vespre.

 • Cartell programació jugatecambiental 14 de setembre de 2018 Inauguració de la Jugatecambiental de tardor a la Timba

  Aquest cap de setmana torna la Jugatecambiental al parc de la Timba en la seva edició de tardor, amb activitats relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat.

 • Foto reixa carrer Santa Anna 14 de setembre de 2018 Millora de les reixes de recollida d'aigües pluvials

  La setmana vinent s'iniciaran les obres per a substituir les reixes transversals de recollida d'aigües pluvials de la via pública i per la col·locació d'embornals dobles a la rigola en alguns punts del municipi.

 • Cartell concert Santa Maria 14 de setembre de 2018 Concert de Santa Maria amb La Casa Roja Quintet

  L’entitat cultural Segle Nou ha organitzat per al dissabte 15 de setembre el concert de Santa Maria on es podrà escoltar l’agrupació La Casa Roja Quintet.

 • 14 de setembre de 2018 Exposició del cens electoral pel sorteig de candidats a jurat

  A partir de dilluns vinent, 17 de setembre, i fins al 26 de setembre es podran consultar les llistes del cens electoral vigents a Cervelló, referides a 1 d’agost de 2018, per tal que es puguin comprovar si les dades són correctes, amb motiu del sorteig a l’Audiència Provincial de Barcelona de candidats a jurat que se celebrarà el pròxim 27 de setembre de 2018.

 • inici curs 18 12 de setembre de 2018 Nou curs escolar per a un miler d’alumnes a Cervelló

  Gairebé 1000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària han començat avui 12 de setembre el nou curs escolar en els tres centres educatius públics de Cervelló, pràcticament el mateix nombre que el curs passat.

 • Cartell taller recerca feina 12 de setembre de 2018 Taller SOS. Com afrontar una entrevista de feina

  “SOS fa molts anys que no he fet una entrevista de feina. Com afrontar una entrevista de feina.” és el nom que rep el taller organitzat per l’Aula de Recerca de Feina de l’Ajuntament de Cervelló que busca facilitar a la ciutadania les ferramentes adequades per afrontar una entrevista de feina.

 • Cartell cursos català 12 de setembre de 2018 Inici preinscripció cursos català

  Dimecres 12 de setembre s’inicia el període d’inscripció per als nous cursos de Català per a adults organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport del Servei Local de Català de l’Ajuntament.

 • Exposició 25 anys Diables Cervelló 11 de setembre de 2018 Horari especial exposició “25 anys de Diables a Cervelló”

  Amb motiu de l’Aplec de Santa Maria i la festa local de Cervelló, els dies 15 i 19 de setembre, l’exposició “25 anys de Diables a Cervelló” es podrà visitar en l’horari especial d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores, a Cal Badia (carrer Major, 93).

 • Cartell ST Maria Cervelló 10 de setembre de 2018 S’ultimen els preparatius de la Festa de Santa Maria

  Cervelló ultima els preparatius per celebrar la festa en honor a la seva patrona, Santa Maria, del 15 al 19 de setembre. L'acte més destacat serà el tradicional Aplec als voltants de l'església romànica el diumenge 16 de setembre.

 • Cartell exposició de cerveses 10 de setembre de 2018 Exposició de cerveses al vestíbul de la Biblioteca

  Dilluns 10 de setembre comença l’exposició de cerveses de la col·lecció particular de Leandro Campo, al vestíbul de la Biblioteca Municipal de Cervelló.

 • Porteria Rugby 7 de setembre de 2018 Cervelló dota el camp de futbol amb dues porteries de rugby

  Cervelló incorpora nou equipament esportiu al camp de futbol municipal amb dues porteries de rugby que permeten millorar la pràctica d’aquest esport.

 • Asfalt Rambla Josep Tarradellas 7 de setembre de 2018 S’inicien les obres de reparació de l’asfaltat del casc urbà

  L’Ajuntament de Cervelló ha finalitzat les obres de pavimentació del sector Nord de la població i ha començat amb la reparació de l’asfalt de diverses zones del nucli urbà, dintre del conjunt d‘obres de manteniment de les urbanitzacions de la zona Nord i del nucli urbà que inicià a principis d’agost.

 • Cartell Diada Nacional de Catalunya 2018_ 6 de setembre de 2018 Cervelló celebra la Diada Nacional de Catalunya

  Cervelló celebra la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional amb els parlaments dels grups polítics municipals el pròxim dimarts 11 de setembre a les 11:45 hores a la plaça que porta el mateix nom.

 • Reunió nouvinguts escola bressol 5 de setembre de 2018 L’escola Bressol Pota-Roges rep a les famílies nouvingudes

  L’Escola Bressol Municipal Pota-Roges ha presentat el curs escolar 2018/2019 a les famílies nouvingudes que comencen per primera vegada al centre.

 • Cartell cursos català 2018-2019 3 de setembre de 2018 Nous cursos de català 2018-2019

  A partir del 12 de setembre es poden formalitzar les inscripcions per als nous cursos de Català per a adults que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport del Servei Local de Català de l’Ajuntament.

 • Nadadora 31 d'agost de 2018 Ceraqua inicia les inscripcions dels cursets de natació

  El centre esportiu de Cervelló Ceraqua recorda que dilluns 3 de setembre s’inicia el període d’inscripció dels cursets de natació per a la temporada 2018-2019.

 • Porta Oficina Atenció Ciutadania 31 d'agost de 2018 L’OAC torna al seu horari habitual

  El dilluns 3 de setembre l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Cervelló reprèn el seu horari habitual després d’haver estat adaptat durant el mes d’agost.

 • Detall malla tèxtil 29 d'agost de 2018 Nova tanca perimetral al camp de futbol

  L’ajuntament de Cervelló renova la tanca de protecció d’una de les porteries del camp de futbol municipal per protegir el perímetre contra la intrusió animal, millorar la pràctica esportiva i evitar la pèrdua de material esportiu.

 • Allargament rampa Can Paulet 29 d'agost de 2018 Obres d’asfaltat a Can Paulet

  Continuen les obres de manteniment de les urbanitzacions de la zona Nord de Cervelló i de part del nucli urbà amb l’asfaltat de la Fase 1 i la Fase 2 de la urbanització de Can Paulet.

 • Sala Fitness Ceraqua 24 d'agost de 2018 El complex exportiu Ceraqua renova la seva sala de fitness

  La regidoria d’esports informa que el complex esportiu Ceraqua ha renovat tota la seva sala de fitness amb nous aparells cardiovasculars, musculars i per a la zona del temps lliure.

 • Recomanacions inundacions 23 d'agost de 2018 Prealerta per inundacions per al dijous 23 d’agost

  El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) posa en fase de Prealerta el Pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya per al dijous 23 d’agost.

 • Rampa allargada 22 d'agost de 2018 L’Ajuntament de Cervelló millora la seguretat viària de la urbanització Puigmontmany

  L’Ajuntament de Cervelló ha iniciat les obres d’asfaltat de la urbanització de Puigmontmany amb les que minimitzarà les avaries que minven la seguretat viària.

 • 01 Pluja 17 agost 20 d'agost de 2018 L’Ajuntament de Cervelló neteja els desperfectes que el xàfec del passat divendres deixà en la població

  L’Ajuntament de Cervelló ha avaluat els danys que les fortes pluges del passat divendres 17 d’agost deixaren en el municipi i, que segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, descarregaren en Cervelló més de 85 mm de pluja, una de les xifres més altes de tota Catalunya durant la jornada del divendres.

 • Línies Parquet 18 d'agost de 2018 El pavelló esportiu Xavier Ballber compta amb un nou sòl repintat i envernissat

  L’Ajuntament de Cervelló ha repintat totes les línies i ha envernissat el sòl del pavelló municipal Xavier Ballber després d’observar que les línies estaven parcialment esborrades i el vernís que protegeix el paviment es trobava desgastat.

 • Banderes a mig pal Ajuntament Cervelló 16 d'agost de 2018 Record i homenatge a les víctimes dels atemptats del 17A

  L’Ajuntament de Cervelló convoca a tota la població a assistir el divendres 17 d’agost al minut de silenci que tindrà lloc a les 12 hores a la porta principal del consistori per recordar i homenatjar les víctimes dels atemptats terroristes comesos a Barcelona i Cambrils el passat 17 i 18 d’agost de 2017.

 • Tanca exterior 14 d'agost de 2018 La deixalleria municipal millora la seva accessibilitat i seguretat amb la renovació de les instal·lacions

  Les obres de millora i adequació de les instal·lacions de la deixalleria municipal de Cervelló han permès que la instal·lació compte amb nous accessos, tanques perimetrals i tanques d’accés, nova pavimentació i un nou equip contra incendis.

 • Operaris amb l'asfalt 10 d'agost de 2018 El carrer Can Rafel ja està en obres

  Diversos trams del carrer Can Rafel milloren el seu paviment amb els treballs que els operaris estan realitzant des de primera hora.

 • Plánol senyalització obres Carrer Can Rafel 9 d'agost de 2018 Divendres 10 d’agost comencen les obres d’asfaltat a la urbanització Costa de la Perdiu

  El divendres 10 d’agost es realitzaran treballs d'asfaltat a la urbanització Costa de la Perdiu, que la corporació municipal tenia previst executar dintre dels treballs de manteniment de l'asfaltat de les urbanitzacions de la zona Nord del municipi i de part del nucli urbà.

 • Recomanacions Onada Calor 8 d'agost de 2018 Finalitza l'alerta per l'onada de calor

  L'Ajuntament de Cervelló informa a la població que la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha tancat l’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor que es va activar el passat dijous 2 d’agost. El Servei meteorològic de Catalunya (SMC) ha donat per finalitzat l'episodi de Calor.

 • Portada Informe Pla Local Educació 6 d'agost de 2018 El Ple de l’Ajuntament de Cervelló aprova inicialment el Pla Local d’Educació Cervelló Educa

  El Ple de l’Ajuntament ha aprovat inicialment el Pla Local d’Educació Cervelló Educa mitjançant el qual es regiran les polítiques educatives durant el període 2017-2024.

 • Cartell festiu 3 agost tancat 2 d'agost de 2018 Divendres 3 d'agost, tancat per festa local

  L'Ajuntament de Cervelló romandrà tancat el divendres 3 d'agost per festa local.

 • Cartell horari OAC 2 d'agost de 2018 Horari de l’OAC a l’agost

  L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament modifica el seu horari durant el mes d’agost.

 • Fotos feines asfaltat 2 d'agost de 2018 Obres d’asfaltat a les urbanitzacions

  La setmana vinent començaran els treballs de manteniment de l'asfaltat de les urbanitzacions de la zona nord del municipi i de part del nucli urbà.

 • Onada de calor 1 d'agost de 2018 Una onada de calor entra amb el mes d’agost

  La primera onada de calor de l’estiu començar avui dimecres, 1 d’agost, amb màximes que superaran els 40ºC i mínimes per sobre dels 20ºC, a causa de les condicions d’estabilitat atmosfèrica en gran part del país, al costat de la forta insolació pròpia d’aquestes dates i de l’entrada d’aire càlid d’origen africà, i durarà almenys fins al diumenge 5.

 • Cartell seguici Festa Major 30 de juliol de 2018 Divendres 3 d'agost s'acaba la Festa Major

  Els actes de la Festa Major de Cervelló 2018 acabaran divendres vinent, 3 d'agost, dia festiu a la localitat.

 • Ajuts material escolar 2018-2019 30 de juliol de 2018 Obert el termini per sol·licitar ajuts econòmics per a material escolar i llibres de text

  Des d'avui 30 de juliol i fins al 26 de setembre de 2018 està obert el termini per presentar, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, la sol·licitud per a ajuts econòmics per a material escolar i llibres de text corresponent al curs 2018/2019 a favor d’alumnes empadronats a Cervelló i matriculats en centres públics d’educació infantil, primària i secundària.

 • Bona Festa Major 27 de juliol de 2018 A punt per a la Festa Major!

  Amb una trentena d’actes programats, Cervelló comença aquest vespre la seva Festa Major i fins al dia 3 d'agost.

 • Festa Major 2018 27 de juliol de 2018 Afectacions al trànsit per la Festa Major

  L'organització de la Festa Major que comença avui comporta algunes afectacions al trànsit de vehicles d'alguns carrers de forma puntual i de la carretera N-340 i la rambla Tarradellas durant tot el cap de setmana.

Pàgina 1 de 6
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52