Hemeroteca

Pàgina 1 de 10
 • Renovació DNI 18 de març de 2019 Renovació i recollida del DNI
  El dimarts 26 de març, de 9 a 12 hores del matí estarà a la sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló la unitat mòbil de la Policia Nacional per fer el tràmit de renovació del DNI.
 • Cartell Festival Cinenma Natura de Cervelló 21 de maig de 2018 1r Festival de Cinema Natura de Cervelló, de l’1 al 3 de juny
  L’espot del 1r Festival de Cinema Natura de Cervelló s’ha donat a conèixer a la població durant el cap de setmana passat a l’estand de l’Ajuntament de la Fira.
 • Cartell Fira de Cervelló 2018 18 de maig de 2018 Afectacions del trànsit per la Fira de Cervelló
  A partir de les 17 hores d’avui divendres 18 de maig, el trànsit pel municipi patirà algunes alteracions amb motiu de la celebració de la 20a edició de la Fira de Cervelló.
 • Cartell 1a Trobada de Protecció Civil 17 de maig de 2018 1a Trobada de Protecció Civil de Cervelló
  En el marc de la Fira de Cervelló se celebrarà la 1a Trobada de Protecció Civil el pròxim diumenge, 20 d’abril, al matí al carrer Major i la plaça Onze de Setembre.
 • Cartell 20a Trobada Gegants 17 de maig de 2018 20a Trobada de gegants de Cervelló
  Cervelló acollirà dissabte vinent, 19 de maig, la 20a Trobada de Gegants de Cervelló en el marc de la Fira. 20 colles convidades acompanyaran el Guillem i l’Elvira en el seu aniversari amb una gran cercavila pels carrers.
 • 17 de maig de 2018 Suspès el Ple d’avui 17 de maig
  El Ple ordinari de l’Ajuntament de Cervelló convocat per avui dijous 17 de maig a les 20 hores ha quedat suspès.
 • Cartell escuts solidaris 16 de maig de 2018 Escuts solidaris de la Policia Local
  Ja es poden adquirir els escuts de la Policia local de la campanya solidària contra el càncer infantil. L’Ajuntament, la comissaria i alguns establiments comercials han començat la distribució a canvi d’un donatiu de 4 euros.
 • Cartell 1a Festa dels Animals 15 de maig de 2018 Dissabte arriba la 1a Festa dels Animals
  La plaça de l’Ajuntament acollirà dissabte vinent, 19 de maig, la 1a Festa dels Animals organitzada per diverses associacions i entitats protectores d’animals amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.
 • Cartell votacions logo Escola Bressol 14 de maig de 2018 L'Escola Bressol vota per triar el seu logo
  L'Escola Bressol municipal convoca aquesta setmana una consulta entre les famílies per triar el seu nou logo.
 • Cartell Fira de Cervelló 2018 13 de maig de 2018 Cervelló acollirà la 20a Fira del municipi el cap de setmana vinent
  Cervelló enllesteix els preparatius per acollir la 20a edició de la Fira del municipi el cap de setmana vinent, 19 i 20 de maig.
 • Cartell Aplec de Sant Ponç 2018 7 de maig de 2018 Caminada de l’Aplec de Sant Ponç
  Diumenge vinent, 13 de maig, se celebrarà el tradicional Aplec de Sant Ponç als voltants del monestir.
 • Cartell Let's Clean Up Europe 2018 7 de maig de 2018 Let's Clean Up Europe! Netegem Cervelló!
  Cervelló torna a participar en la campanya d’enguany de l’European Clean Up Day, una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.
 • Cartell anul·lació inauguració pont de la Resclosa 6 de maig de 2018 La pluja obliga a suspendre els actes d'avui diumenge
  Els dos actes  previstos per avui diumenge al matí que es feien a l'aire lliure se suspenen per les previsions de pluja continuada. La Jugatecambiental al Parc de la Timba i la inauguració del pont de la Resclosa prevista per a les 12.30 hores queden anul·lades.
 • Cartell inauguració pont de la Resclosa 3 de maig de 2018 Diumenge s’inaugurarà el nou pont de la Resclosa
  El nou pont que travessa la riera de Cervelló a l'altura de la Resclosa s'inaugurarà diumenge vinent, 6 de maig a les 12.30 hores.
 • Incident al CAP 2 de maig de 2018 L'ensorrament del sostre del CAP no afecta els serveis mèdics
  Un problema en la instal·lació de les canonades d'aigua calenta del CAP de Cervelló va provocar ahir dimarts l'ensorrament del sostre de les consultes de la planta baixa del centre i la inundació de tota aquesta àrea.
 • Cartell Tres Tombs 2018 25 d'abril de 2018 Tornen els Tres Tombs
  Després d’haver-se ajornat a causa de la pluja, finalment arribarà la festa dels Tres Tombs als carrers del municipi el pròxim diumenge 29 d’abril, organitzada pel Grup Eqüestre de Cervelló i l’Ajuntament de la vila.
 • 7a Sessió científica 2015 25 d'abril de 2018 8a Sessió sobre invertebrats i medi ambient
  La Sala de Plens de l’Ajuntament de Cervelló acollirà el pròxim dissabte 28 d’abril la 8a Sessió científica sobre invertebrats i medi ambient organitzada pel Dr. Xavier Jeremías amb la col·laboració de diferents institucions i organismes.
 • Cartell portes obertes Escola Bressol 24 d'abril de 2018 Avui dimarts, portes obertes a l’Escola Bressol
  L’Escola Bressol municipal de Cervelló celebra avui dimarts jornada de portes obertes del centre per visitar les instal·lacions.
 • Episodi contaminació atmosfèrica 24 d'abril de 2018 Avís d'episodi de contaminació atmosfèrica
  Avui 24 d'abril continua vigent la situació d'avís preventiu d'un episodi de contaminació atmosfèrica per PM10, a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
 • Bon Sant Jordi! 23 d'abril de 2018 Bon Sant Jordi!
  Després d’un cap de setmana amb diversos actes culturals organitzats per celebrar per avançat la festivitat de Sant Jordi, avui dilluns encara hi ha propostes lúdiques i culturals.
 • Cartell intercanvi llibres Biblioteca Sant Jordi 2018 23 d'abril de 2018 Intercanvi de llibres de 2a mà a la Biblioteca
  La Biblioteca de Cervelló organitza aquesta setmana un intercanvi de llibres de segona mà amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.
 • Punts de llibre Sant Jordi 2018 23 d'abril de 2018 Mostra de punts de llibre de Sant Jordi
  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cervelló ha rebut un total de 38 propostes diferents de punts de llibre per participar en la mostra organitzada amb motiu de Sant Jordi.
 • Cartell actes Sant Jordi 17 d'abril de 2018 A punt per celebrar Sant Jordi
  Aquesta setmana s'enllesteixen els preparatius per celebrar la festivitat de Sant Jordi, amb un programa d'activitats ple de propostes artístiques, culturals i esportives organitzat per les entitats locals i l'Ajuntament.
 • Cartell inscripcions Cursa de Bombers 17 d'abril de 2018 Vols córrer gratis a la Cursa de Bombers de Barcelona?
  L’Ajuntament de Cervelló sorteja dues inscripcions per participar a la Cursa de Bombers de Barcelona de diumenge 22 d’abril.
 • Cartell preinscripcions curs 2018-2019 13 d'abril de 2018 Comencen les preinscripcions escolars per al curs vinent
  Des d’avui 13 d’abril i fins al 24 d’abril es poden formalitzar les preinscripcions en els centres educatius de Cervelló per al curs 2018-2019.
 • Cartell inauguraciió jugatecambiental 13 d'abril de 2018 Diumenge 15, inauguració de la Jugatecambiental a la Timba
  Després d’haver-se ajornat el cap de setmana passat per la pluja, diumenge vinent 15 d’abril s’inaugurarà la Jugatecambiental en el Parc de la Timba de Cervelló.
 • Cartell xerrda Mèxic 13 d'abril de 2018 Aires mexicans a la Biblioteca
  Dins dels actes dedicats a les cultures del món, la Biblioteca de Cervelló ha organitzat per avui divendres 13 d’abril una xerrada sobre la cultura mexicana.
 • Ajornada la 1a Festa dels Animals 12 d'abril de 2018 Ajornada la 1a Festa dels animals
  Davant les previsions de pluja per a dissabte vinent, els organitzadors de la 1a Festa dels animals han decidit ajornar-la per una altra data pendent de concretar.
 • Cartell 1a Festa dels animals 10 d'abril de 2018 1a Festa dels animals
  Cervelló celebrarà dissabte vinent, 14 d’abril, la 1a Festa dels animals organitzada per diverses associacions i entitats protectores d’animals amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.
 • Cartell Buida les Golfes primavera 2018 9 d'abril de 2018 Ampliat el termini d’inscripcions al mercat Buida les Golfes
  Els organitzadors del Mercat d'ocasió i oportunitats de Cervelló Buida les Golfes han decidit ampliar el termini per formalitzar les inscripcions de les persones que vulguin participar fins al dimecres 11 d’abril.
 • Cartell Setmana Primavera Gent Gran 2018 9 d'abril de 2018 Comença la Setmana de la Primavera de la Gent Gran
  Des d’avui dilluns i fins al 14 d’abril se celebra la Setmana de la Primavera de la Gent Gran.
 • Cartell inauguració Jugatecambiental 15 d'abril 6 d'abril de 2018 Canvi de data de la inauguració de la Jugatecambiental
  La pluja prevista per diumenge vinent també ha obligat a ajornar una setmana la inauguració de la Jugatecambiental al Parc de la Timba.
 • Cartell nova data festa Tres Tombs 6 d'abril de 2018 Posposada la festa dels Tres Tombs
  Davant les previsions de pluja per al cap de setmana, els organitzadors de la festa dels Tres Tombs prevista per a diumenge vinent han decidit posposar-la per al pròxim 29 d’abril.
 • Cartell Tres Tombs 2018 5 d'abril de 2018 Tornen els Tres Tombs
  La festa dels Tres Tombs torna als carrers del municipi el pròxim diumenge 8 d’abril, organitzada pel Grup Eqüestre de Cervelló i l’Ajuntament de la vila.
 • Cartell inauguració Jugatecambiental 5 d'abril de 2018 Diumenge, inauguració de la Jugatecambiental a la Timba
  El Parc de la Timba de Cervelló acollirà el pròxim diumenge 8 d’abril la inauguració de la Jugatecambiental a partir de les 10 del matí.
 • Cartell taller cooperació Feim Iguals 4 d'abril de 2018 Segon taller de cooperació a l’espai Fem Iguals
  Cervelló continuarà demà dijous 5 d’abril amb el segon dels tallers de cooperació del projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i diversos ajuntaments de la província, amb el propòsit de promoure el coneixement i la defensa dels Drets Humans des dels municipis metropolitans.
 • Cartell Hora del conte abril 4 d'abril de 2018 Dijous 5, Hora del conte a la Biblioteca
  En Moi Aznar protagonitzarà demà dijous 5 d’abril la sessió de l’Hora del conte a la Biblioteca municipal.
 • Cartell mostra nines Nancy 4 d'abril de 2018 T’agraden les nines Nancy?
  Fins al dia 28 d’abril es pot visitar a la Biblioteca municipal la mostra de nines Nancy amb vestits de diferents cultures.
 • 4 d'abril de 2018 Convocatòria d’una plaça d’auxiliar administratiu/va
  L’Ajuntament treu una convocatòria per cobrir en règim interí una plaça d’auxiliar administratiu/va per a la Policia Local per substitució transitòria de la titular del lloc i per la constitució d’una borsa de treball.
 • Cartell tertúlia la Plaça del Diamant 3 d'abril de 2018 La Plaça del Diamant a la Biblioteca
  La novel·la La Plaça del Diamant centrarà demà dimecres 4 d’abril a les 19 hores la tertúlia literària organitzada per la Biblioteca municipal de la mà de Joan de Boer.
 • SuperMes 2018 3 d'abril de 2018 Torna el SuperMes a la comarca
  Amb l’inici del mes d’abril, les famílies poden gaudir de més d’un centenar de promocions i descomptes en turisme, oci, cultura i gastronomia en el Baix Llobregat, una comarca que es consolida com a destí d’oci familiar.
 • Mostra punts llibre Sant Jordi 26 de març de 2018 Mostra de punts de llibre per Sant Jordi
  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament organitza una mostra de punts de llibre amb motiu de la celebració de Sant Jordi.
 • Cartell Hora del Planeta 23 de març de 2018 Cervelló amb l’Hora del Planeta
  Cervelló se suma demà dissabte, 24 de març, a l'Hora del Planeta, la iniciativa que pretén apagar les llums dels edificis, monuments, equipaments i habitatges durant una hora.
 • Cartell horaris CAP 23 de març de 2018 Horaris del CAP per Setmana Santa
  Amb motiu de les festes de Setmana Santa, el CAP de Cervelló modifica els horaris del 26 al 29 de març i només atendrà pacients en horari de 8 a 15 hores.
 • Consell d'Educació 22 de març de 2018 Avui dijous, Consell Municipal d'Educació
  La Sala de Plens de l'Ajuntament de Cervelló acull avui dijous la celebració del segon Consell Municipal d'Educació del present curs 2017-2018.
 • Exposició Tenim Drets, texim Llibertats 22 de març de 2018 Cervelló enceta el programa metropolità de suport a les persones refugiades
  Cervelló comença avui els tallers de cooperació del projecte Tenim Drets, Teixim Llibertats impulsat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i diversos ajuntaments de la província, amb el propòsit de promoure el coneixement i la defensa dels Drets Humans des dels municipis metropolitans.
 • Visita Escola Nova 22 de març de 2018 Els infants de 3r de l'Escola Nova visiten l'Ajuntament
  Els alumnes dels dos grups de 3r de l'Escola han visitat aquesta setmana l'Ajuntament per conèixer com és i què es fa a la Casa de la Vila.
 • Cartell Buida les Golfes edició primavera 19 de març de 2018 Obertes les inscripcions pel pròxim Buida les Golfes
  Fins al 6 d'abril es poden formalitzar les inscripcions per a poder participar en l'edició de primavera de Buida les Golfes, el mercat d'ocasió i oportunitats de Cervelló.
 • Foto Cursa solidària 16 de març de 2018 Tot a punt per la Cursa solidària de diumenge
  Cervelló celebrarà diumenge vinent, 18 de març, la 6a edició de la Cursa solidària de Cervelló, organitzada per una comissió formada pels centres educatius del municipi, les AMPA i l’Ajuntament de Cervelló.
 • Cartell album cromos Futsal 16 de març de 2018 Avui, presentació de l’àlbum de cromos del Futsal
  El Club Futsal de Cervelló presenta aquesta tarda l'àlbum oficial de cromos que s'ha editat amb motiu del 20è aniversari de l'entitat.
Pàgina 1 de 10
Darrera actualització: 15.12.2017 | 14:36

Opcions

Darrera actualització: 15.12.2017 | 14:36