Hemeroteca

Pàgina 1 de 7
 • 19 de juliol de 2017 Inscripcions al Concurs de truites de la Festa Major 2017
  Ja són obertes les inscripcions per a participar en el Concurs de truites del dia 29 de juliol que organitza l’Associació de Dones i l’Ajuntament de Cervelló per la Festa Major.
 • Petanca 2017 19 de juliol de 2017 Campionat de petanca Festa Major 2017
  El Club de Petanca de Cervelló ha organitzat el tradicional campionat per tripletes amb motiu de la Festa Major. Dissabte vinent, 22 de juliol, les pistes de petanca acolliran les diferents partides a partir de les 17 hores amb premis per als guanyadors i obsequis per a totes les persones participants.
 • La Taverna 17 de juliol de 2017 Torna la Taverna a la Timba del 21 al 23 de juliol
  El cap de setmana previ a la Festa Major es tornarà a instal·lar la Taverna organitzada per l’entitat Som-hi-li al parc de la Timba, des de divendres 21 de juliol a les 18 hores fins al diumenge 23 a la mitjanit.
 • Festa Major Cervelló 2017 17 de juliol de 2017 S’acosta la Festa Major 2017
  Una trentena d’actes conformen el programa de la Festa Major de Cervelló d’enguany que tindrà lloc del 28 de juliol al 3 d’agost.
 • Abans de la Festa 17 de juliol de 2017 Abans de la Festa Major...
  Cervelló escalfa motors per celebrar la Festa Major del 28 de juliol al 3 d'agost.
 • Alegransa, música medieval 11 de juliol de 2017 Alegransa tancarà dissabte el Festival d’Estiu de Segle Nou
  El tradicional Festival d’Estiu de música que organitza l’entitat Segle Nou finalitzarà dissabte vinent 15 de juliol amb un concert de música medieval del grup Alegransa a l’església de Santa Maria.
 • T'agrada el món dels contes? 11 de juliol de 2017 Els contes per Festa Major s’expliquen molt millor!
  El Teatrí, la Companyia Jomeloguisjomelo.com i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cervelló han organitzat una activitat de contacontes per a la Festa Major, on tothom pot ser el protagonista i convertir-se en rondallaire.
 • Explica'm un conte al bosc 11 de juliol de 2017 Explica’m un conte a l’església de Santa Maria
  La segona cita de l’"Explica’m un conte al bosc" d’enguany serà divendres vinent 14 de juliol a les 22 hores a l’església de Santa Maria.
 • Cervetapes i Shopping Night 2017 11 de juliol de 2017 Arriba el Cervetapes i la Shopping Night 2017
  La 3a edició del Cervetapes i la Shopping Night arribarà el cap de setmana vinent a Cervelló. Des de divendres 14 fins al diumenge 16 de juliol es podrà gaudir de l’oferta gastronòmica dels bars i restaurants que s’han adherit a la iniciativa oferint tapa i canya al preu de 2,5 euros.
 • Incendi a l’empresa Química Fácil de Cervelló 6 de juliol de 2017 Pràcticament extingit l’incendi d’aquest matí a l’empresa Química Fácil de Cervelló
  L’incendi que s’ha iniciat aquest matí sobre un quart de 12 a l’empresa Química Fácil del Parc Empresarial de Cervelló dedicada als productes de neteja i higiene es troba controlat i pràcticament extingit.
 • Explica'm un conte, al bosc 5 de juliol de 2017 Explica’m un conte al bosc
  Del 9 al 29 de juliol arriba la tercera edició del cicle "Explica’m un conte al bosc" organitzat per jomeloguisjomelo.com i el Teatrí, una sèrie de conta contes que tenen com a escenari l’entorn natural del municipi.
 • Pool Party 5 de juliol de 2017 Pool party a Ceraqua
  Ceraqua dóna la benvinguda a l’estiu amb una gran Pool party que se celebrarà divendres vinent 7 de juliol al vespre.
 • 5 de juliol de 2017 Reserva de taules per a la Festa Major
  Fins al dia 21 de juliol es poden fer les reserves de taules i cadires per alguns dels actes de la Festa Major que se celebrarà del 28 al 30 de juliol.
 • El gran joc de la pastanaga 4 de juliol de 2017 Torna el Gran Joc de la Pastanaga!
  Des d'ahir dilluns i durant tota aquesta setmana es poden formalitzar les inscripcions per a participar en el Gran Joc de la Pastanaga que es tornarà a celebrar durant la pròxima Festa Major.
 • Neus Colet - gravat a l'escultura 27 de juny de 2017 L’obra de l’escultora Neus Colet, a l’Ateneu
  L’escultora i gravadora Neus Colet porta la seva obra a Cervelló del 30 de juny al 7 de juliol.
 • Festa dels 18 27 de juny de 2017 Festa dels 18 anys
  La regidoria de Joventut de l’Ajuntament convida a tot el jovent que enguany fa 18 anys a la festa de celebració de la majoria d’edat que s’ha organitzat el divendres 30 de juny a les instal·lacions de Ceraqua.
 • Cervelló amb el col·lectiu LGTBI+ 27 de juny de 2017 Cervelló amb el col·lectiu LGTBI+
  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ demà 28 de juny, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament ha organitzat l’acte institucional a les 12 del migdia amb la lectura del manifest.
 • Revetlles amb precaució 2017 21 de juny de 2017 Revetlles amb precaució 2017
  A dos dies de la revetlla de Sant Joan s’incrementa el risc d’incendis forestals per les altes temperatures que patim aquests dies i la sequera de la vegetació dels boscos. Les autoritats demanen extremar la precaució a l’hora de manipular productes pirotècnics i seguir els consells de seguretat.
 • Què heu de fer en cas d'una onada de calor? 20 de juny de 2017 En marxa el Pla d’actuació per les onades de calor
  Des del dia 1 de juny i fins al 30 de setembre s’ha posat en marxa el Pla d’actuació per prevenir els efectes d’una possible onada de calor sobre la salut (POCS) que impulsa el Departament de Salut (ASPCAT), conjuntament amb el Servei de Meteorològic de Catalunya, i amb la col·laboració d’altres organismes de la Generalitat, entitats municipalistes i entitats socials.
 • Diploma per la participació en la 4a edició del Let's Clean Up Europe! 20 de juny de 2017 Reconeixement per la participació a Let’s clean up Europe!
  El municipi de Cervelló ha rebut un diploma per la seva participació en la quarta edició del Let's Clean Up Europe! 2017 que es va celebrar el passat 13 de maig, en el qual s'agraeix la dedicació de les persones que van participar voluntàriament i l'esforç per difondre el missatge que el millor residu és el que no es produeix.
 • Curs de Monitor/a a Cervelló 15 de juny de 2017 Ampliades les inscripcions per al curs de monitor/a
  Fins al 21 de juny es poden formalitzar les inscripcions per al curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil que organitza l’Ajuntament de Cervelló.
 • Promoció Ceraqua 14 de juny de 2017 Comença la temporada a la piscina d’estiu
  La piscina municipal exterior de les instal·lacions esportives del complex de Ceraqua s’obrirà al públic dissabte vinent 17 de juny.
 • Festival d'Estiu - Cervelló 2017 12 de juny de 2017 Segle Nou començarà dissabte el Festival d’Estiu
  El tradicional Festival d’Estiu de música que organitza l’entitat Segle Nou començarà dissabte vinent 17 de juny amb un concert de piano de Mario Miralles a l’església de Santa Maria.
 • Homenatge al President Tarradellas 9 de juny de 2017 Homenatge al President Tarradellas en l'aniversari de la seva mort
  Cervelló retrà demà dissabte 10 de juny l’homenatge al president Josep Tarradellas i Joan en el 29è aniversari del seu decés i coincidint amb l’any que es commemoren els 40 anys del seu retorn de l’exili.
 • 6 de juny de 2017 L’equip del Síndic de Greuges visitarà Cervelló
  L’oficina del Síndic de Greuges es traslladarà a Cervelló dilluns vinent dia 12 de juny.
 • 6 de juny de 2017 Tarradellas a la Biblioteca
  Durant tot aquest mes de juny la Biblioteca de Cervelló ret el seu particular homenatge al president Josep Tarradellas en l’any que es commemoren els 40 anys del seu retorn a Catalunya.
 • Curs de Monitor/a a Cervelló 5 de juny de 2017 Curs de monitor/a d’educació en el lleure
  Fins al dia 14 de juny es poden formalitzar les inscripcions per al curs de monitor/a d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil que organitza l’Ajuntament de Cervelló.
 • La Flama del Canigó 5 de juny de 2017 Vols portar la Flama del Canigó fins a Cervelló?
  L'Ajuntament està organitzant l'arribada dels Focs de Sant Joan al municipi el vespre del dia 23 de juny.
 • La salut de les dones en joc 31 de maig de 2017 40è aniversari de feminismes a la comarca
  Cervelló commemora els 40 anys dels moviments feministes al Baix Llobregat amb una jornada dedicada a la salut de les dones que tindrà lloc dijous 1 de juny.
 • Setmana sense fum - Primer concurs de dibuix 2017 31 de maig de 2017 Dia Mundial contra el Tabac 2017
  Avui 31 de maig, Dia Mundial contra el Tabac, l’Ajuntament culmina la Setmana sense fum al municipi.
 • 25 de maig de 2017 Programes especials de televisió de la Fira
  Amb motiu de la celebració de la Fira de Cervelló els passats 20 i 21 de maig, Esplugues Televisió va fer una cobertura informativa especial de les activitats realitzades al recinte firal, de la qual s'han editat dos programes especials amb diferents entrevistes.
 • Entrevista a l’alcalde al web alcaldes.eu 23 de maig de 2017 Entrevista a l’alcalde al web alcaldes.eu
  L’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, protagonitza aquest mes l’entrevista que la pàgina web alcaldes.eu dedica als primers edils dels ajuntaments catalans.
 • Campionat de karate-do 23 de maig de 2017 Campionat de karate-do
  El Pavelló Xavier Ballber de Cervelló serà l’escenari dissabte vinent dia 27 de maig del Campionat de Karate que ha organitzat el Kiritsu Karate Club amb el suport de les AMPES de l’Escola Santa Maria i de l’institut.
 • 2a Trobada d’escalèxtrics 23 de maig de 2017 2a Trobada d’escalèxtrics
  Les persones amants dels escalèxtrics tenen una cita el cap de setmana vinent a Cervelló.
 • Setmana sense fum 22 de maig de 2017 Comença la Setmana sense fum
  Cervelló celebrarà fins al 31 de maig la Setmana sense fum amb l’objectiu de sensibilitzar la població fumadora per tal que abandoni aquest hàbit tan poc saludable.
 • Fira de Cervelló 2017 19 de maig de 2017 Ultimant els preparatius de la Fira de Cervelló
  Cervelló es prepara per acollir aquest cap de setmana vinent, dies 20 i 21 de maig, la 19a edició de la Fira dedicada al comerç, l’empresa i les entitats que aplegarà uns 100 expositors del municipi, de localitats veïnes i d’arreu de Catalunya.
 • Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia 17 de maig de 2017 Cervelló contra la LGTBI-fòbia
  Cervelló celebra dimecres vinent 17 de maig el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia i en defensa dels drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.
 • Fira de Cervelló 2017 15 de maig de 2017 Ultimant els preparatius de la Fira
  El cap de setmana vinent del 20 i 21 de maig torna la Fira de Cervelló als carrers del municipi.
 • Calendari fiscal 2017 15 de maig de 2017 Calendari fiscal 2017
  Ja podeu consultar el calendari fiscal de l'any 2017 amb els periodes de pagament dels impostos i de les taxes locals.
 • Teixim els Drets a la Mediterrània de les persones refugiades 12 de maig de 2017 Teixim els Drets de la Mediterrània de les persones refugiades
  Cervelló estarà present diumenge vinent 14 de maig a l’acte final de la campanya Tenim Drets, Teixim Llibertats dins del programa metropolità Els Drets Humans des del Món local que se celebrarà a Barcelona.
 • Caminada a Sant Ponç 2017 8 de maig de 2017 Caminada a Sant Ponç
  Amb motiu de l’Aplec de Sant Ponç que se celebrarà el pròxim diumenge 14 de maig, l’Ajuntament amb la col·laboració del Grup de Recerca i de Gaudim Cervelló ha organitzat una caminada per anar fins al monestir des de Cervelló, amb la possibilitat de poder tornar en autocar al migdia o a la tarda, per la qual cosa cal inscripció prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.
 • Netegem Cervelló 8 de maig de 2017 Let's Clean Up Cervelló
  Cervelló participa a la campanya d’enguany de Let's Clean Up Europe, una acció comú a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura.
 • Toni Cumella, ceràmica a l'arquitectura 3 de maig de 2017 Una mostra de la ceràmica de Toni Cumella arriba a Cervelló
  L’artista Toni Cumella porta una mostra de la seva obra al Centre Cívic l’Ateneu de Cervelló del 5 al 12 de maig.
 • 3 de maig de 2017 Afectació al trànsit pels Tres Tombs
  Diumenge vinent 7 de maig, amb motiu de la celebració dels Tres Tombs a Cervelló, es veurà afectat el trànsit en algunes vies del municipi.
 • Mes de la Salut 2017 2 de maig de 2017 Maig, mes de la salut a Cervelló
  Amb una xerrada informativa coincidint amb el Dia mundial de l’asma, avui dimarts 2 de maig comencen les activitats del Maig, mes de la salut.
 • Tr3s Tombs 2017 2 de maig de 2017 Tornen els Tres Tombs
  Cervelló recupera la tradició dels Tres Tombs el cap de setmana vinent.
 • Sant Jordi 2017 18 d'abril de 2017 Tot esperant Sant Jordi
 • Kuksoolwon 18 d'abril de 2017 Cervelló, amb el Torneig Internacional de kuksoolwon
  El Pavelló Xavier Ballber de Cervelló acollirà el pròxim dijous 20 d’abril una exhibició de l’equip mundial infantil de kuksoolwon arribat des de Corea.
 • Sant Jordi 2017 11 d'abril de 2017 Sant Jordi, en punts de llibre
  La regidoria de Cultura de l’Ajuntament organitza una mostra de punts de llibre amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, amb dibuixos inèdits i originals de les persones que vulguin participar.
 • Voluntariat per la Llengua 7 d'abril de 2017 Voluntariat per la Llengua a Cervelló
  Si vols llançar-te a parlar català i el vols practicar de forma natural i distesa, apunta’t al Voluntariat per la Llengua! A Cervelló.  
Pàgina 1 de 7
Darrera actualització: 15.12.2017 | 14:36

Opcions

Darrera actualització: 15.12.2017 | 14:36