Diumenge, inauguració de la Jugatecambiental a la Timba

Dijous, 5 d'abril de 2018 a les 08:00

El Parc de la Timba de Cervelló acollirà el pròxim diumenge 8 d’abril la inauguració de la Jugatecambiental a partir de les 10 del matí.

El projecte de la Jugatecambiental es desenvoluparà durant els caps de setmana d'abril a juny amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i gràcies a la seva integració dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans. La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat, alhora que s'incrementa el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixes i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia com jocs tradicionals, tallers de reciclatge i de residus i per aprendre a fer servir energies alternatives, per exemple construint molinets de vent o cuinant al sol.

L’acte d’inauguració correrà a càrrec dels nens i nenes del Consell dels Infants de Cervelló i es farà una mostra de diverses activitats i jocs. Des del dia 8 d’abril i fins al 10 de juny les famílies estan convidades a gaudir d'activitats envoltades de natura cada diumenge, excepte el 12 de maig que serà dissabte i coincidirà amb la jornada dels Let's clean up Europe Day de neteja dels espais públics.

Darrera actualització: 06.04.2018 | 13:51