Torna el Passadís de la por per Halloween!

Dimarts, 25 d'octubre de 2016 a les 16:00

El Centre Cívic es prepara per acollir la gran festa de la Castanyada i Halloween que se celebrarà el proper dilluns 31 d'octubre.

El Passadís de la por tornarà a instal·lar-se per ser ocupat per les més diverses, terrorífiques i monstruoses criatures...

Després del gran èxit aconseguit amb el muntatge de l'any passat, el Passadís de la por torna a Cervelló per la festa de Halloween.

Enguany els organitzadors, que ja fa dies que treballen per tenir-ho tot a punt la nit del 31 d'octubre, han introduït alguns canvis. L'emplaçament serà el mateix, el Centre Cívic l'Ateneu, però el túnel no es quedarà només en la rampa d'accés a ledifici sinó que portarà fins a d'altres sales, per la qual cosa es permetrà un millor accés dels visitants i s'evitaran les aglomeracions de l'entrada.

A dins, podrem trobar diferents espais ambientats terroríficament, morts vivents, monstres, criatures estranyes i moltes sorpreses.

La cinquantena de voluntaris que participen en el muntatge i l'ambientació ens garanteixen una autèntica nit de por.

El Passadís de la por es podrà visitar a partir de les 18.30 hores del dia 31 d'octubre i fins les 22.30 i també hi haurà Castanyada popular a la plaça de la Biblioteca, amb animació per als infants.

Amb motiu del muntatge dels espais, la sala Polivalent de l'Ateneu no es podrà utilitzar durant les setmanes prèvia i posterior a l'esdeveniment.

Darrera actualització: 24.04.2017 | 10:00