Tertúlia literària El perfum: història d'un assassí

Dimarts, 26 de febrer de 2019 a les 12:00

La Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat per al dimecres 6 de març la tertúlia literària sobre la novel·la El perfum: història d’un assassí, de l’autor Patrick Süskind.

Joan de Boer moderarà la xerrada que s’iniciarà a les 19 hores de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca. Totes les persones que vulguin participar hauran d’inscriure’s prèviament perquè les places són limitades.

Süskind va publicar El perfum: història d’un assassí l’any 1985, i el director de cinema Tom Tykwer en va fer una adaptació cinematogràfica l’any 2006.

La trama de l’obra està ubicada a la França del segle XVIII, i ens parla sobre la vida de Jean-Baptiste Grenouille, un perfumista i assassí de dones que posseeix l'olfacte més desenvolupat del món.

Captivat per les aromes de les dones, Grenouille no pot evitar assassinar-les per a obtenir d'elles, mitjançant procediments d'extracció aplicats a la perfumeria, les seves olors, amb la finalitat de fabricar-se per a si mateix el perfum més potent del món, de tal bellesa que serà capaç de manipular les emocions humanes.

Darrera actualització: 26.02.2019 | 12:11