Afectacions al trànsit per la Festa Major 2023

Dijous, 27 de juliol de 2023 a les 09:00

Iniciem la Festa Major aquest vespre amb el pregó inaugural al Parc de la Timba.

El protagonista del tret de sortida de les festes serà el Grup d’Esplai el Raconet a partir de les 20 hores, amb el lliurament dels mocadors i dels cartells de la Festa. Serà el primer de gairebé una trentena d’activitats adreçades a públics de totes les edats i amb varietat de gustos, que s’allargaran fins al 3 d’agost.

El recinte firal s’ubicarà des de l’avinguda Catalunya fins al carrer Major a l’alçada de Cal Planteraire, amb atraccions infantils i juvenils i les terrasses dels establiments de restauració locals. La seva instal·lació provocarà diverses alteracions en el trànsit de vehicles.

A partir de les 15 hores d’avui dijous es tallarà la circulació  des de l’avinguda Catalunya número 20 fins al carrer Vidriers, amb accés limitat per als establiments comercials. Des de les 8 d’aquest matí ja està prohibit estacionar des de l’avinguda Catalunya número 20 fins a la cantonada del carrer Major amb el carrer Sant Francesc. El carrer Major i l’avinguda Catalunya estaran tancats a la circulació de vehicles des de demà divendres 28 de juliol a les 8 h fins dilluns 31 de juliol a les 6 del matí. La rambla Josep Tarradellas es tallarà al trànsit des de demà 28 fins al 30 de juliol i hi quedarà prohibit l’estacionament de vehicles.

Per motius de seguretat, tots aquells veïns i veïnes que tinguin pàrquing dins del recinte firal no podran accedir-hi des de demà divendres 28 de juliol a les 8 h fins al dilluns 31 de juliol a les 6 h.

Es canviarà el sentit de circulació als carrers Mestre Adela Cardona i Coral Diana. Els veïns del carrer Coral Diana, rambla Josep Tarradellas, Santa Maria, plaça del Mestre i Mestre Puignau que tinguin pàrquing, tenen garantida la sortida en sentit Barcelona, però no hi podran tornar a accedir fins al dia 31 de juliol. Els veïns del pàrquing del carrer Sant Esteve podran sortir únicament en sentit contrari de circulació pels carrers Sant Esteve direcció passatge del Coniller i carrer Coral Diana.

Per a qualsevol dubte sobre aquestes afectacions us podeu posar en contacte amb la Policia Local (telèfon 93 660 27 00).

 

Darrera actualització: 27.07.2023 | 10:00