Aprovem les ordenances fiscals per al 2024

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 a les 09:00

El Ple extraordinari aprova la congelació de l’IBI per a l'any vinent per reduir l’impacte de la pressió fiscal en la ciutadania.

Tot i que la majòria de municipis estan incrementant el rebut de l'IBI, l'Ajuntament ha decidit no fer-ho per contrarestar la pujada de preus i afrontar la despesa sense que l'esforç recaigui en les persones contribuents. La sessió també aprova la modificació d’altres ordenances reguladores dels tributs, com les llicències d’obres i l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana. Aquest punt s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de  govern i l’abstenció dels tres grups de l’oposició.

El Ple també ha debatut per urgència la modificació del pressupost per aprovar crèdits extraordinaris i suplements de crèdits per finançar diferents projectes a través dels romanents de tresoreria, com l’adquisició de diferents terrenys, el canvi de traçat d’un col·lector, l'ampliació de zones d'aparcament en el carrer Frederic Soler Pitarra mentre durin les obres, la subvenció per rehabilitar l’Església de Santa Maria, la neteja viària i la recollida de residus, entre d'altres. Aquest punt s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals.

Darrera actualització: 24.10.2023 | 13:18