Aturada en suport dels professionals de serveis socials

Divendres, 30 de novembre de 2018 a les 13:30

L’Ajuntament s’ha afegit a l’aturada de 15 minuts convocada aquest migdia pels sindicats en defensa dels professionals de serveis socials i en contra de la violència ocupacional que pateixen.

Treballadors i càrrecs electes municipals han condemnat així l’agressió patida durant l’exercici de la seva activitat laboral per una treballadora d’una empresa del Tercer Sector Social, contractada pel Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt.

L’alcalde, José Ignacio Aparicio, ha manifestat la solidaritat del consistori vers ella, la seva família i amics, així com a la resta de professionals de serveis socials que dia a dia duen a terme el seu treball amb la màxima implicació i professionalitat, alhora que posen de manifest la precarietat existent en el sector. El personal s’ha concentrat davant la porta d’entrada de les oficines de serveis socials municipals.

Els sindicats convocants, CCOO i UGT, consideren que és del tot necessària la presa de consciència i el suport dels poders públics, dels agents socials i de la ciutadania, per reforçar el sistema públic, on el major actiu del qual són les persones que es dediquen a garantir els drets socials de tota la ciutadania.

Darrera actualització: 30.11.2018 | 13:53