Augmenta la freqüència en la recollida de residus

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 15:00

L’Ajuntament de Cervelló ha ampliat el contracte administratiu dels serveis de recollida de residus municipals, neteja viària i gestió de la deixalleria municipal.

L’objectiu de l’ampliació és millorar els serveis que s’ofereixen a la ciutadania i aconseguir uns carrers més nets i que les illes dels contenidors d’escombraries es buidin amb més freqüència.

En el Ple municipal de dilluns passat es va aprovar per unanimitat l’ampliació del contracte per augmentar la recollida d’escombraries al municipi. Això suposarà que el camió passarà més vegades i per més llocs per fer la recollida selectiva, tot i que la solució de la situació de brutícia de les illes de contenidors és cosa de tota la ciutadania i d’aconseguir que es dipositi correctament en el lloc corresponent i de la manera adequada.

Tot i que, a partir d’ara, s’augmentarà la recollida de voluminosos a les cases, cal recordar que aquest servei s’ha de fer servir bé, trucant al telèfon de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (93 660 00 70) per concertar prèviament el servei o fent servir les instal·lacions de la deixalleria municipal, i no abocant aquests materials als contenidors més propers.Podeu consultar la informació de la deixalleria clicant aquí o a l'enllaç adjunt.

Amb aquest increment de freqüència de la recollida prevista en l’actual contracte, i amb més conscienciació, educació i civisme, es pretén aconseguir un Cervelló cada dia més net.

Darrera actualització: 02.07.2020 | 18:03