Convocatòria de vacunació per als nascuts entre 1962 i 1971

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 14:30

Els veïns i veïnes de Cervelló que hagin nascut entre els anys 1962 i 1971 ja es poden vacunar contra la COVID-19.

D’aquest manera, el Departament de Salut avança la campanya de vacunació amb les persones de 50 a 60 anys d’edat amb la vacuna de Pfizer/BioNTech i Moderna/Lonza. Aquesta convocatòria es desenvoluparà de manera esglaonada, començant per la gent de més edat, les persones nascudes l’any 1962.  Al llarg de les pròximes setmanes, aquest col·lectiu rebrà un missatge de text (SMS) que redirigeix a una aplicació perquè es pugui reservar hora, dia i lloc per vacunar-se. Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat també es podrà demanar cita i si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complerts, cal tornar a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

És important que les dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català, per la qual cosa podeu visitar el web de La Meva Salut per actualitzar-les.

Per vacunar-se cal portar la targeta sanitària individual, juntament amb el DNI, el NIE o el passaport i l'SMS del justificant de la programació de la cita enviat per Salut. El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui pujar fins a l'espatlla, o una peça de roba sense mànigues. En cas que es vulgui, també es pot portar un jersei a sobre, que es pugui treure ràpidament i còmodament.

Darrera actualització: 01.02.2022 | 13:40