Estrenem nous canals de comunicació municipals

Diumenge, 3 de desembre de 2017 a les 22:00

L’Ajuntament de Cervelló posa en marxa la nova pàgina web municipal que millora el seu aspecte i operativitat i al mateix temps vol convertir-se en una eina útil, atractiva i intuïtiva per tal que tots els ciutadans i ciutadanes en puguin fer un bon ús i es millori en l’eficiència dels serveis municipals.

Es manté el domini www.cervello.cat en aquest  projecte que ha comportat la revisió, el nou disseny i la migració dels continguts durant els últims mesos.

El nou web és més modern, accessible i totalment responsiu, és a dir que està optimitzat per navegar a través de dispositius com telèfons mòbils i  tauletes i adaptat als estàndards que avui operen a internet, cosa que l’anterior disseny no permetia.

La posada en marxa del nou web obre la via per impulsar nous canals de comunicació amb la ciutadania. A Instagram obrim un compte per compartir fotografies, imatges i vídeos del municipi, de la seva gent, de les activitats que promovem amb les entitats. Segueix-nos a @cervello.ajuntament.

També reforcem el correu electrònic com a mitjà de comunicació per a rebre les sol·licituds, queixes i suggeriments de la població: ajuntament@cervello.cat.

Darrera actualització: 03.12.2017 | 22:27