Exposició de pintura d'Isidre Manils

Dimecres, 1 de maig de 2019 a les 20:30

El pintor Isidre Manils exposarà la seva obra del 3 al 9 de maig a la Sala Polivalent del Centre Cívic l'Ateneu.

Isidre Manils, pintor nascut a Mollet del Vallès i professor de l'escola Massana, presentarà les seves darreres pintures que responen a les dues grans arts de la mirada: la pintura i el cinema, fins al punt que una de les obres és pròpiament una pel·lícula que es projectarà a la sala. La mostra està organitzada per l'entitat Segle Nou i s'emmarca dins del cicle de "Diàlegs", una proposta que combina el punt de vista de l'autor que exposa amb una altra artista d'una disciplina diferent però que tenen alguna relació.

En aquesta ocasió, el diàleg serà amb la directora de cine Sílvia Quer, que ha dirigit les pel·lícules La maternitat d'Elna, El príncep de Viana i La dona del segle, entre d'altres. Segons Segle Nou, "Quer utilitza sovint referents pictòrics en les seves pel·lícules, referents com ara els colors, les composicions, el vestuari o els mateixos personatges. Passa del cinema a la pintura amb la mateixa naturalitat com l'Isidre Manils passa de la pintura al cinema".

El diàleg entre els dos artistes mostrarà com de fràgils són les fronteres entre els dos arts i que fortes les influències entre un i l'altre. La xerrada i la inauguració de l'exposició serà divendres vinent 3 de maig a les 19.30 hores.

Darrera actualització: 01.05.2019 | 20:54