Obertura oficial del 2n Festival de Cinema Natura

Divendres, 31 de maig de 2019 a les 12:00

Avui divendres s’obre oficialment el 2n Festival de Cinema Natura de Cervelló, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica, el primer passi dels curtmetratges a concurs i una pel·lícula.

A les 17.30 hores s’inaugurarà l’exposició de fotografies que ha organitzat l’entitat Segle Nou al Centre Cívic l’Ateneu. A les 18 hores se celebrarà l’acte d’obertura oficial amb l’assistència dels organitzadors del Festival i de les autoritats municipals. Posteriorment es projectarà la primera tanda de curtmetratges de la selecció oficial, amb 4 peces que les persones assistents podran votar per triar la millor que optarà a rebre el premi del públic.

La jornada d’avui es tancarà amb la projecció de la pel·lícula Okja del cineasta coreà Bong Joon-ho, en versió original subtitulada en castellà. El film, de gènere fantàstic que barreja l’aventura amb el drama, narra la història d’una nena que viu amb la seva mascota, l’Okja, una espècie de porc gegantesc, en una granja de muntanya a Corea del Sud. Tot es complica quan una multinacional s’intenta emportar l’animal a Nova York amb intencions poc clares...

Darrera actualització: 31.05.2019 | 17:53