Presentació de les noves porteries de rugbi

Divendres, 21 de setembre de 2018 a les 00:00

El Club de Rugby Cervelló ha preparat, per al dissabte 22 de setembre, una jornada plena d’activitats al camp de futbol municipal, per celebrar la millora d’equipament esportiu amb la que comptaran aquesta nova temporada: dues porteries de rugbi reglamentàries i desmuntables que milloraran qualitativament la pràctica d’aquest esport.

Els jocs s’iniciaran a les 16 hores de la tarda, amb el partit dels grups Sub 14 Cérvols contra el Rugby Club Martorell. A les 17.15 hores hi haurà una exhibició del grup Cervatells (Sub 10 vs Sub 12) i, a les 17.30 hores, el campionat de xuts a pals a càrrec de l’Alberto Millán, Jonny Bentley (Unió Esportiva Santboiana) i del Jan Gómez (Fútbol Club Barcelona).

La jornada finalitzarà amb el partit que disputaran els Cérvols contra el R.C Martorell a les 18 hores de la tarda.

Tant els pals com els travessers de les noves porteries de rugbi formen part de l’equipament esportiu que l’Ajuntament de Cervelló ha incorporat i millorat aquest estiu perquè els equips cervellonins practiquen el seu esport amb les condicions més idònies. 

Entre les millores realitzades a les instal·lacions esportives destaquen el canvi de la xarxa perimetral d’una de les porteries del camp de futbol per una nova malla de polièster especial per a exteriors, l’envernissat i repintat de les línies del pavelló del complex esportiu Ceraqua o la pavimentació dels baixos de l’hotel d’entitats.

Darrera actualització: 21.09.2018 | 08:48