Senyalització de zona 30 al carrer Santa Anna

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 10:15

Durant aquesta setmana els operaris estan pintant, al carrer Santa Anna, les marques horitzontals del carril bici i zona 30 de convivència entre bicis i vehicles, i que forma part del projecte d’implantació de la xarxa ciclable al terme municipal de Cervelló.

La implantació del carril bici pel centre del municipi té l’objectiu de millorar la qualitat de la ciutat, la seguretat viària i l’eficiència del conjunt del sistema de mobilitat, establint una xarxa interna de 3.720 metres lineals, gràcies a la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Tot plegat, reforçant els espais segurs de circulació i d’aparcament de la bicicleta, especialment per promoure que els nens i nenes puguin anar a l’escola de manera sostenible, autònoma i segura.

Amb les actuacions d’aquest projecte, que ja s’iniciaren al desembre, es pretén donar més protagonisme als vianants i als ciclistes, fomentar l’ús del transport públic col·lectiu i reduir l’ús del vehicle privat.

A més, amb aquesta actuació es conectaran certs punts d’interès de la vila com el CAP al carrer Anselm Clavé, l’Escola Nova al carrer Santa Anna, l’Institut de Cervelló del carrer de la Riera i l’Escola Santa Maria mitjançant una xarxa ciclable i millorant l’accessibilitat dels vianants. Tots els trams es transformaran en zones 30 de convivència entre bicis i vehicles i es col·locaran les senyalitzacions horitzontals i verticals adients.

Darrera actualització: 06.02.2019 | 10:31

Imatges

Tasques pintura senyalització zona 30