Tertúlia literària sobre El guardián invisible

Dimecres, 2 de gener de 2019 a les 10:00

La Biblioteca Municipal de Cervelló ha organitzat per al dimecres 9 de gener la tertúlia literària sobre l’obra El guardián invisible, de l’autora Dolores Redondo.

Joan de Boer moderarà la xerrada que s’iniciarà a les 19 hores de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca. Totes les persones que vulguin participar hauran d’inscriure’s prèviament perquè les places són limitades.

Dolores Redondo és una reconeguda escriptora de novel·la negra, autora de la Trilogia de Baztán i guanyadora del Premi Planeta 2016 amb Todo esto te daré.

El guardián invisible inicia la trilogia del Baztán, que continua en 2013 amb Legado en los huesos i finalitza amb Ofrenda a la tormenta.

El guardián invisible ens parla de l’aparició del cos d’una adolescent a la vora del riu Baztán, a Navarra. Les circumstàncies en les quals es troba el cos relacionen el crim amb un assassinat ocorregut un mes enrere. La inspectora Amaia Salazar és l'encarregada de dirigir la recerca. Per a això haurà de desplaçar-se fins a Elizondo, el poble on va créixer i del qual ha tractat de fugir tota la seva vida. La inspectora haurà d'enfrontar-se a les complicacions del cas i als seus propis fantasmes del passat per a trobar a l'assassí.

Darrera actualització: 02.01.2019 | 10:28