Aquest Estiu, Vine a donar Sang

Dimarts, 30 de juny de 2015 a les 16:00

Un cop més, una unitat mòbil del Banc de sang i Teixits es desplaçarà a Cervelló per a una nova campanya de donació de Sang.

Al Banc de Sang i Teixits li calen més de 1.000 donacions de sang al dia per tal de garantir que es cobreixin les necessitats sanitàries necessàries com per exemple, per a intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, transplantaments o en cas d'accidents greus. A més, a l'estiu per les seves característiques de conservació calen més donacions, de la mateixa manera que l'índex de necessitat de la mateixa puja.

La sang és un teixit format per diferents elements amb característiques i funcions diferents. Una única donació de sang pot beneficiar a més d'un malalt.

Per a donar sang només s'ha de ser major d'edat i pesar 50 kgs o més. No cal estar en dejú. Donar sang és totalment indolor i aquesta petita acció pot salvar vides.

La propera campanya a Cervelló, serà dijous 16 de juliol, de 17 a 21 h. a la Unitat mòbil que es trobarà ubicada davant de l'Ajuntament de Cervelló.

Darrera actualització: 13.03.2017 | 12:25