Es manté el confinament nocturn a Cervelló durant set dies més

Divendres, 20 d'agost de 2021 a les 09:30

El PROCICAT ha resolt que el confinament nocturn s'allargui durant set dies més a dinou municipis catalans, entre els quals es troba Cervelló.

La resolució, que entra en vigor avui mateix i es mantindrà, com a mínim, fins a les 00.00 h del dia 27, manté la prohibició de fer desplaçaments i circular per les vies públiques entre la 1 i les 6 h, excepte per motius justificats, com són rebre assistència sanitària urgent, desplaçar-se a la farmàcia més propera al domicili per una urgència, per motius laborals, per tenir cura de menors i/o persones grans, etc. 

D'altres mesures i/o recomanacions que continuen vigents són:

· Distanciament, higiene i ús de mascareta quan no sigui possible mantenir la distància.

· Recomanació de desplaçaments en grups bombolla.

· Les reunions i trobades familiars i de caràcter social es permeten sempre i quan no superin les 10 persones, si no són convivents.

· En les reunions de persones a l'exterior, no es permet el consum de begudes ni d'aliments, exceptuant-ne els àpats que es facin en el marc d'activitats socioeducatives i de lleure educatiu permeses.

Podeu consultar totes les mesures, recomanacions i restriccions incloses en la resolució, clicant aquí o seguint l'enllaç adjunt.

 

Darrera actualització: 20.08.2021 | 09:29