Xarxes socials

                    

Amb la presència a les xarxes socials, l’Ajuntament de Cervelló pretén:

 • Crear un espai d'informació i comunicació sobre les notícies i els fets que fan referència al nostre municipi.
 • Informar sobre les activitats de l'Ajuntament de Cervelló i les entitats i associacions del poble i compartir informacions de servei.
 • Interactuar amb la ciutadania: donar-li veu i oferir respostes. Rebre aportacions que siguin constructives i puguin ser interessants per a la ciutadania. 
 • Promocionar i projectar el municipi i la seva imatge.

Aquests nous espais estan destinats a tots vosaltres i hi volem compartir continguts i experiències que millorin el nostre municipi. Per tal de garantir un bon funcionament d'aquests nous mitjans de comunicació que hem posat en marxa s'han establertunes normes d'ús i comportament:

 1. Qualsevol usuari hi pot intervenir amb comentaris, sempre i quan segueixin la temàtica de la pàgina i, per tant, guardin relació amb les informacions publicades.
  No es respondran qüestions o debats polítics.
 2. Cal fer un ús adequat de les xarxes socials i ser respectuós. S'eliminaran aquells missatges ofensius, difamatoris, amenaçadors, obscens o grollers que infringeixin la normativa vigent, que convidin a fer-ho o que promoguin comportaments incívics. S'eliminaran els missatges que atemptin contra l’honor, la intimitat, la imatge personal, i la dignitat de la persona i, en particular, que puguin perjudicar el desenvolupament físic, mental o moral de les persones menors d'edat, ni que fomentin l’odi, el menyspreu o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, ideologia, filiació política, orientació sexual, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància.
 3. La repetició continuada d'un mateix missatge no està permesa i es considerarà spam.
 4. No s'admetran missatges que continguin publicitat empresarial o comercial ni esdeveniments privats de cap tipus. Aquests continguts seran eliminats sistemàticament. L'Ajuntament de Cervelló es reserva el dret a bloquejar els usuaris que insisteixin en aquesta pràctica.
 5. Els comentaris, aportacions i materials desats per les persones usuaries i publicats en aquesta pàgina no reflecteixen necessàriament l'opinió de l'Ajuntament de Cervelló i no ens en fem responsables. Tampoc es garanteix l'exactitud de les informacions compartides pels usuaris.
 6. No envieu contingut amb els drets reservats (amb copyright) sense permís del seu propietari. En el cas que es consideri oportú facilitar continguts d'Internet amb copyright, escriviu l'URL per tal que els altres puguin anar a l'enllaç i consultar els continguts des de la pàgina propietària. Seran benvingudes aquelles informacions que aportin valor a les xarxes i als usuaris del mateix.
 7. Mai us demanarem les dades personals (correu de contacte o telèfon, per exemple). Tingueu cura de la vostra identitat a la xarxa.
 8. Cal tenir present que aquestes xarxes socials tenen les seves pròpies normes:
  Facebook té les seves pròpies normes de participació i que cal respectar. Podeu consultar-les aquí. 
  Instagram també té les seves pròpies normes de participació. Podeu consultar-les aquí. I en cas de Twitter, podeu consultar-les aquí

L'Ajuntament de Cervelló no es fa responsable de l’incompliment d'aquestes normes per part vostra ni de les conseqüències d'aquest incompliment.

Darrera actualització: 15.11.2023 | 10:10
Darrera actualització: 15.11.2023 | 10:10