3 milions d'euros de romanent per inversions socials i millores a l'espai públic

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 13:00

L'Ajuntament de Cervelló destinarà gairebé tres milions d'euros del romanent del pressupost del 2020 a inversions socials i millores de l'espai públic.

L'import correspon a despeses previstes en el pressupost de l'any passat que no es van executar i que s'incorporaran a les despeses d'aquest any, en una primera partida de gairebé dos milions d'euros que es destinaran a diferents actuacions.

S'inclouen millores urbanístiques com la renovació de l'enllumenat de la urbanització Mas de Can Pi, l'ampliació del sistema de videocontrol de trànsit i diverses actuacions d'obra pública.

Una part important anirà a millorar la qualitat dels espais per a la pràctica esportiva amb actuacions com la reordenació de la zona esportiva, diverses subvencions al complex esportiu Ceraqua i les millores al camp d'esports municipal com el canvi de gespa, el nou enllumenament de leds i el nou sistema de rec.

En l'àmbit de cura de la sostenibilitat i del nostre privilegiat entorn es preveuen actuacions que milloraran els camins forestals i la connectivitat entre els espais urbans i els entorns naturals.

Per últim, una part es destinarà a diferents plans d'ocupació per als veïns i veïnes de Cervelló, facilitant el seu accés al món laboral i fomentant la formació i la inserció.

Amb aquestes mesures l'Ajuntament pretén continuar la lluita contra l'atur al municipi, i sobretot, millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes fomentant l'esport i els hàbits saludables.

L'acord es va prendre en el Ple extraordinari celebrat el passat 4 de juny, amb els vots a favor de l’equip de govern (PSC i C’s) i l’abstenció d'ERC i és fruit del treball de sanejament dels comptes municipals fet durant els últims mesos, atenent les inversions en educació, sanitat, urbanisme, civisme, mesures socials i atenció als col·lectius més vulnerables i sense incrementar la càrrega fiscal a la ciutadania. El consistori preveu destinar la resta dels romanents, entre altres temes, a prioritzar les inversions socials.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 15:18