Netegem els espais naturals!

Dimecres, 27 d'abril de 2022 a les 12:00

Cervelló participarà la setmana vinent a l’European Clean Up Day, la jornada de neteja dels espais naturals.

Sota el lema Let’s Clean Up Europe! (Netegem Europa!) es desenvoluparà una acció comú a tot el continent per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. L’objectiu és promoure la recollida de residus que es vessen il·legalment als boscos, platges, rius, etc. Al municipi la convocatòria per a tothom es farà del 6 a 9 de maig, fent accions per a diversos col·lectius.
 
L’alumnat de l’Escola Nova i de l’Escola Bressol Pota-roges farà una neteja de l’entorn natural prevista per divendres, dia que també està dedicat a la neteja promoguda per les empreses. L’empresa Martiderm, que ja ha participat en anteriors edicions de la jornada, ha organitzat una recollida de brossa amb els seus treballadors al polígon industrial de les 16 a les 17 hores.
 
L’endemà, dissabte 7 de maig, s’ha programat una neteja oberta a la ciutadania i a les entitats que tindrà com a punt de trobada la caseta del Parc de la Timba, on el consistori proporcionarà el material necessari per a la retirada de les deixalles. També hi participaran les associacions de veïns i veïnes de les urbanitzacions Puigmontmany i Granja Garcia per fer recollides en aquestes zones. A més, en aquesta última s'ha organitzat una plantada popular d'arbres. Pel diumenge, i aprofitant la celebració de l’Aplec de Sant Ponç, es fa una crida a tothom per fer la recolida de brutícia durant el trajecte i al voltants del Monestir. Per últim, dilluns, l’alumnat de l’escola Santa Maria farà la neteja a l’entorn de l’escola.
 
        
 
Podeu veure en el següent vídeo un resum de les accions fetes en l'edició de l'any passat:
 
        
 
 
 
Darrera actualització: 28.04.2022 | 11:38