Notícies

 • Cervelló a España Directo de TVE Cervelló, al programa "España Directo" de TVE 26 de novembre de 2019

  Cervelló va protagonitzar el passat dijous, 21 de novembre, un dels reportatges del programa “España Directo” que s’emet cada tarda a Televisió Espanyola.

 • Cartell 25N 25N: Setmana contra la violència masclista 21 de novembre de 2019

  Cervelló va començar ahir els actes de la setmana contra la violència masclista amb motiu de la commemoració dilluns vinent del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

 • Cartell aniversari final Guerra Civil Commemoració del final de la Guerra Civil 21 de novembre de 2019

  L’Ajuntament de Cervelló ha organitzat un acte per commemorar el 80è aniversari del final de la Guerra Civil espanyola dissabte vinent, 23 de novembre, al parc de la Timba.

 • Cervelló Informació sobre el tribut metropolità 21 de novembre de 2019

  L’Ajuntament de Cervelló està revisant l’ordenança que regula el tribut metropolità, l’impost de l’AMB que finança les actuacions necessàries per aconseguir un territori metropolità més ordenat i vertebrat en matèria d’espai públic i d’infraestructures necessàries per a la connectivitat mobilitat i funcionalitat del territori.

 • Ajuts econòmics per material escolar i llibres Ajuts econòmics per material escolar i llibres 15 de novembre de 2019

  Fins al 3 de desembre es poden sol·licitar els ajuts econòmics per material escolar i llibres corresponents al curs 2019/2020, a favor dels alumnes empadronats a Cervelló i matriculats en centres públics d'educació infantil, primària i secundària.

 • Bus públic pel carrer Major de Cervelló L’AMB comença a cobrar el tribut metropolità 14 de novembre de 2019

  L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha començat a cobrar als ciutadans de Cervelló el tribut metropolità, que es podrà pagar fins al 16 de desembre.

 • Rehabilitació d'edificis Ampliats els ajuts del programa Habitabilitat 2018 14 de novembre de 2019

  El Consorci Metropolità de l’Habitatge ha ampliat fins al 28 de febrer de 2020 el termini per a la presentació de la documentació per als ajuts d’adequació i obtenció de l’habitabilitat d’habitatges individuals i unifamiliars, per formar part de la convocatòria 2018.

 • Votants al col·legi electoral de l'Ateneu ERC torna a guanyar les Eleccions Generals a Cervelló 11 de novembre de 2019

  Esquerra Republicana de Catalunya-Sobiranistes ha estat la força més votada a Cervelló en les Eleccions Generals al Congrés celebrades ahir 10 de novembre, amb el 26,64% dels vots.

 • Eleccions Generals 10N 10-N: Dades de participació a les 18 hores 10 de novembre de 2019

  La participació dels electors de Cervelló en el segon avanç de participació de les 18 hores puja al 60,47% i continua molt superior que la registrada l’abril passat a la mateixa hora.

 • Eleccions Generals 10-N 10-N: Dades de participació a les 14 hores 10 de novembre de 2019

  El primer avanç de participació del electors de Cervelló en els comicis d’avui ha donat una participació més elevada que a la mitjana de l’Estat i bastant més alta que a les eleccions del passat més d’abril al municipi.

 • Eleccions Generals 10 de novembre Jornada electoral Generals 10-N 10 de novembre de 2019

  Un total de 6.863 electors de Cervelló estan convocats avui diumenge, 10 de novembre, a les urnes amb motiu de les Eleccions Generals, per tal de decidir la renovació de les Corts Generals.

 • Cartell inscripcions Buida les Golfes tardor 2019 S’obren les inscripcions per al Buida les Golfes de tardor 4 de novembre de 2019

  Fins al 20 de novembre es poden formalitzar les inscripcions per a participar en el mercat d’ocasió i oportunitats que se celebrarà el diumenge 24 de novembre a la plaça de l’Ajuntament de Cervelló.

 • Cartell concurs Talla ja! Concurs Talla ja! contra la violència envers les dones 4 de novembre de 2019

  Els joves de Cervelló ja poden participar en el concurs Talla ja!, contra la violència masclista, que organitza el Servei Comarcal de Joventut del Baix Llobregat.

 • Inici obres vorera carrer Lluís Millet de Santa Rosa Inici de les obres de la vorera del carrer Lluís Millet 4 de novembre de 2019

  Les obres d’arranjament del tram de la vorera de l’inici del carrer Lluís Millet de la urbanització Santa Rosa han començat avui dilluns, 4 de novembre.

 • Cementiri municipal Horaris del cementiri per Tots Sants 31 d'octubre de 2019

  El cementiri de Cervelló ha establert els horaris d’obertura de les instal·lacions i actes especials amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

 • Medalla d’Honor per al jutge de pau Medalla d’Honor per al jutge de pau 30 d'octubre de 2019

  El jutge de pau de Cervelló, Antoni Pallarès, ha rebut la Medalla d’Honor per la seva exemplar dedicació a la justícia de pau, en un acte organitzat per l’Associació Catalana en Pro de la Justícia.

 • Cartell xerrada obsolescència programada Xerrada sobre l’obsolescència programada 30 d'octubre de 2019

  Amb l’objectiu de difondre entre la població en què consisteix l’obsolescència programada, l’entitat Cervemakers ha organitzat una xerrada divulgativa avui dimecres a la Biblioteca municipal.

 • Cartell sopar omelette Avui arriben els visitants de Saint-Martin-le-Beau 25 d'octubre de 2019

  Els amics francesos de Saint-Martin-le-Beau tornen a visitar-nos el cap de setmana, tal com és habitual per aquestes dates de l'any amb aquesta localitat agermanada amb Cervelló.

 • Castanyada i Halloween 2019 El Passadís de la por es trasllada al Club Can Guitart Vell 21 d'octubre de 2019

  Aquesta setmana s'enllesteixen els preparatius per tenir a punt el Passadís de la por que dissabte vinent convidarà a passar una bona estona de terror amb l'arribada del Halloween i la tradicional Castanyada.

 • Cartell avís inundacions i fortes pluges Activada la Prealerta per fortes pluges a partir d’avui 21 d'octubre de 2019

  El Servei Meteorològic de Catalunya ha posat el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta, en base a les previsions meteorològiques emeses.

 • Cartell anul·lació Cursa Solidària Anul·lada la Cursa Solidària d'avui diumenge 20 d'octubre de 2019

  La pluja ha obligat a suspendre la 8a edició de la Cursa Solidària prevista per avui diumenge al matí.

 • Foto votacions Convocatòria de reunió informativa sobre la propaganda electoral 18 d'octubre de 2019

  L'Ajuntament convoca a una reunió informativa als possibles representants de les candidatures que s'han proclamat amb motiu de les Eleccions Generals del pròxim 10 de novembre per tractar el tema de la col·locació de la propaganda electoral durant la campanya. 

 • Comença el periode de crema S’obre el període de comunicació de crema 16 d'octubre de 2019

  Avui dimecres 16 d’octubre comença el període de comunicació de crema que han de fer les persones que tinguin previst fer foc en els terrenys forestals de Catalunya i a la franja de 500 metres que els envolta.

 • Tasques d'esporgat avui a l'avinguda Catalunya Comença l'esporga dels arbres del carrer 15 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament va iniciar ahir dilluns els treballs d'esporga dels arbres de la via pública del nucli urbà del municipi.

 • Cartell Cursa Solidària Inscripcions per a la 8a Cursa Solidària 14 d'octubre de 2019

  La 8a edició de la Cursa Solidària de Cervelló, organitzada per les AFA de tots els centres educatius i l’Ajuntament, se celebrarà diumenge vinent, 20 d’octubre.

 • Debat participatiu celebrat el 25 de setembre a St. Feliu La protecció de les terres agrícoles, l’habitatge de lloguer social i una mobilitat en xarxa, eixos del debat del PDU 8 d'octubre de 2019

  Cervelló és un dels municipis de la Vall Baixa i l’Ordal que està participant en l’elaboració del nou Pla director urbanístic metropolità (PDU) i va ser convocat al debat ciutadà del procés participatiu que es va celebrar el passat 25 de setembre a Sant Feliu de Llobregat.

 • Cartell Jornades de Patrimoni Cervelló mostra el seu patrimoni cultural 8 d'octubre de 2019

  Cervelló se suma a les Jornades Europees de Patrimoni organitzades per la Generalitat de Catalunya el cap de setmana vinent en centenars de municipis catalans.

 • Complements formatius de l'AFA de l'Institut L’AFA de l’Institut comença els complements formatius 4 d'octubre de 2019

  L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut de Cervelló ha organitzat una sèrie de complements formatius per aquest nou curs 2019-2020.

 • Cartell Inscripcions obertes del curs per trobar feina al Nadal 4 d'octubre de 2019

  L’Aula de Recerca de Feina del Servei Local d’Ocupació ha obert les inscripcions per a la pròxima càpsula formativa dedicada a com trobar feina al Nadal.

 • Cartell exposició Nova exposició del fotògraf Francesc Fàbregas 3 d'octubre de 2019

  El fotògraf Francesc Fàbregas és el protagonista de la pròxima exposició organitzada per Segle Nou que s’inaugurarà demà divendres, 4 d’octubre, al Centre Cívic l’Ateneu.

 • Dona el millor de tu. Dona sang. Nova campanya per donar sang 2 d'octubre de 2019

  La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits tornarà a visitar Cervelló demà dijous, 3 d’octubre, a la tarda.

 • Suport a l'economia circular Cervelló rep suport a l'economia verda i circular 1 d'octubre de 2019

  Cervelló és un dels primers municipis on s’ha posat en marxa el servei d'economia verda i circular de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

 • Votacions Exposició del Cens electoral per al 10-N 27 de setembre de 2019

  Les llistes del Cens electoral per a les pròximes Eleccions Generals del 10 de novembre es podran consultar a partir de dilluns vinent, 30 de setembre, a l’Ajuntament.

 • Presentació de la formació adreçada a dones Comença la formació per a dones que busquen feina 26 de setembre de 2019

  L’Aula de Recerca de Feina del Servei Local d’Ocupació continua avui dijous amb la segona sessió de la càpsula formativa adreçada especialment a dones majors de 45 anys.

 • Cartell Gimcana per l'entorn de Cervelló Comença la Gimcana per l'entorn de Cervelló 23 de setembre de 2019

  Amb motiu de la Setmana Europea de l'Esport que comença avui, l'Ajuntament ha organitzat una Gimcana per l'entorn de Cervelló que combina l'esport amb el coneixement del medi que ens envolta.

 • Cartell Pla director urbanístic metropolità Participació ciutadana en el Pla director urbanístic metropolità 20 de setembre de 2019

  La ciutadania de Cervelló podrà debatre i fer aportacions sobre el futur Pla director urbanístic metropolità (PDU) impulsat per l’AMB.

 • Cartell Dia Alzheimer Dia Mundial de l’Alzheimer 20 de setembre de 2019

  Demà dissabte 21 de setembre es commemora el Dia Mundial de l'Alzheimer, que té com a objectiu conscienciar sobre aquesta malaltia i recordar que cada vegada es manifesta més en un nombre creixent de persones a tot el món.

 • Cartell Dones que ho poden tot Nova càpsula formativa adreçada a dones 17 de setembre de 2019

  L’Aula de Recerca de Feina de l’Ajuntament de Cervelló ha obert les inscripcions per a la pròxima càpsula formativa del Servei Local d’Ocupació adreçada especialment a dones majors de 45 anys.

 • Cartell Festa de Santa Maria de Cervelló Festa de Santa Maria 2019 13 de setembre de 2019

  Cervelló enllesteix els preparatius per celebrar la setmana vinent la festa en honor a la seva patrona, Santa Maria, del 19 al 22 de setembre. L'acte més destacat serà el tradicional Aplec als voltants de l'església romànica del diumenge.

 • Cartell jornades de portes obertes Club de Rugby El rugbi arrenca nova temporada 13 de setembre de 2019

  El Club de Rugby Cervelló comença avui la tercera temporada amb l’inici de la “CervolEscola” i la primera de les jornades de portes obertes que faran durant el setembre per donar a conèixer aquest esport.

 • Cartell curs de primers auxilis Curs gratuït de primers auxilis 13 de setembre de 2019

  L’Associació de Veïns de Cervelló ha organitzat un curs de primers auxilis que es farà avui divendres, 13 de setembre, al Centre Cívic l’Ateneu.

 • Comença el nou curs escolar Un miler d’alumnes han començat avui el nou curs escolar a Cervelló 12 de setembre de 2019

  Gairebé 1000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària han començat avui 12 de setembre el nou curs escolar en els tres centres educatius públics de Cervelló, pràcticament el mateix nombre que el curs passat.

 • Cartell nous cursos de català Nous cursos de català 2019-2020 12 de setembre de 2019

  A partir d’avui dijous, 12 de setembre, es poden formalitzar les inscripcions per als nous cursos de Català per a adults que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport de l’Oficina de Català de Cervelló.

 • Cartell Diada 2019 Celebració de la Diada Nacional de Catalunya 9 de setembre de 2019

  Cervelló celebrarà dimecres vinent la Diada Nacional de Catalunya amb un acte oficial que començarà amb el parlament institucional a les 11.45 hores a la plaça Onze de setembre.

 • Foto missa de Festa Major 2018 Cloenda de la Festa Major 2019 2 d'agost de 2019

  Demà dissabte, 3 d’agost, finalitza la Festa Major de Cervelló, coincidint amb l’onomàstica del seu patró.

 • Entrada de l'OAC Horari d’estiu de l’OAC 31 de juliol de 2019

  L’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament començarà demà dijous, 1 d’agost, l’horari especial d’estiu.

 • Cartell horaris Casal Gent Gran Nous horaris del Casal de la Gent Gran 31 de juliol de 2019

  El Casal de la Gent Gran Josep Tarradellas ha modificat l’horari d’obertura al públic de les seves instal·lacions.

 • Horari d'estiu Biblioteca La Biblioteca tancarà durant el mes d’agost 31 de juliol de 2019

  Les instal·lacions de la Biblioteca municipal tancaran al públic a partir de demà dijous i durant tot el mes d’agost.

 • Cartell Jocs d'aigua Jocs d’aigua pel dissabte, 3 d’agost 30 de juliol de 2019

  L’activitat de Jocs d’aigua que es va anul·lar dissabte passat a causa de la pluja es farà dissabte vinent, 3 d’agost, l'últim dia de la Festa Major.

 • Comença la Festa Major Comença la Festa Major 2019! 26 de juliol de 2019

  Cervelló comença avui oficialment la seva Festa Major que s’allargarà fins al 3 d’agost, dia festiu en el municipi.

Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52
Darrera actualització: 23.02.2017 | 12:52