Cervelló se suma a la campanya Let’s Clean Up Europe per promoure un municipi més net i sostenible

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 09:50

Voluntaris i voluntàries del municipi es van sumar a aquesta acció de neteja de l'entorn en diferents punts del municipi amb la que s’ha pogut  recollir 180 kg de brossa.

L'entorn natural de Cervelló és avui un espai més net i sostenible després de l'adhesió del municipi en la Jornada Europea de neteja dels espais naturals. Sota el lema "Let's clean Up Europe!", desenes de veïns i veïnes han participat durant el cap de setmana en aquesta acció comú a tot el continent per a conscienciar sobre la quantitat de residus que aboquem incontroladament a la natura i procedir a la seva recollida.

Els primers a fer-ho van ser els treballadors i treballadores de l'empresa de cosmètica Martiderm, que dijous es van sumar a la iniciativa retirant la brossa dels carrers propers a l'empresa i del camí estret de l'Ermita del Pla de Sant Joan de la Palma fins al cementiri. L'endemà els infants de l'Escola Santa Maria de Cervelló van fer una recollida de deixalles pels voltants del centre i de la riera.

Ahir diumenge, els atletes del Club Pota Roja va pujar al monestir de Sant Ponç corrents i recollint la brossa que es van trobar pel camí, en la seva particular manera de celebrar l'Aplec de Sant Ponç que enguany s'ha suspès per la pandèmia. 

Per últim, al matí de diumenge, es va fer una acció de neteja en què l'ajuntament va convocar a tota la ciutadania per retirar les deixalles de la zona boscosa més propera al centre urbà. L'alcalde José Ignacio Aparicio i regidors i regidores del municipi van acompanyar als i les veïnes per la riera i els voltants de la Timba i el torrent de la Maladona. En total s’han recollit 180 kg de brossa.

L'alcalde ha assegurat que "des de l'ajuntament continuarem promovent accions de foment del reciclatge i treballarem en la conscienciació per arribar a ser una societat més cívica i sostenible".
 

Darrera actualització: 11.05.2021 | 10:26