Cessió de bicicletes per anar a la feina

Dilluns, 11 d'octubre de 2021 a les 08:30

Si treballeu a Cervelló o teniu una empresa en el municipi us podeu beneficiar de la cessió gratuïta i temporal de bicicletes elèctriques.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona cedirà de forma temporal bicicletes a les empreses i els empresaris o professionals dels 36 municipis del seu àmbit territorial, entre els quals es troba Cervelló, per tal de promoure l’accés en bicicleta a la feina i amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire i la salut dels ciutadans.

El projecte Biciempresa contempla la cessió gratuïta de bicicletes elèctriques o mecàniques a cada empresa, en funció de les persones que hi treballen i de les seves necessitats de desplaçament, durant 6 mesos. Els objectius són promoure el canvi del cotxe per la bicicleta i demostrar que els desplaçaments a la feina es poden fer de manera més ràpida, saludable i sostenible, sense despeses, emissió de gasos contaminants ni esforços.

Poden ser beneficiaris les empreses, persones jurídiques públiques o privades, i els empresaris o professionals localitzats als municipis que conformen l’àmbit territorial de l’AMB.

Les sol·licituds s’han de presentar, acompanyada de la resta de documentació que s’especifica a la convocatòria, per registre electrònic accessible en el portal web de l’AMB), fins al dia 11 de novembre de 2021. Cada sol·licitant només podrà presentar, com a màxim, una sol·licitud de subvenció (màxim 5 bicicletes).

Per a més informació també us podeu adreçar a  l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Cervelló, al telèfon 936600070 o correu electrònic crvl.promoeco@cervello.cat.

Darrera actualització: 11.10.2021 | 15:15