Coneixem els ocells de la Timba i fem caixes niu a la Jugatecambiental

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 10:00

Amb l’objectiu de conèixer els ocells que habiten al parc de la Timba, la Jugatecambiental ha preparat una nova activitat per diumenge vinent, 30 de maig.

Es tracta d’una visita guiada i una activitat participativa adreçada a tots els públics, afeccionats a l’ornitologia i apassionats per la natura, on s’explica un conte que parla dels ocells del bosc i de les seves característiques. Seguidament es fa una descoberta pel parc per tal de poder identificar els ocells que hi ha i observar les caixes niu ja instal·lades per descobrir com es poden reconèixer, com viuen i com interaccionen amb l’espai urbà. Per últim, es construeixen caixes niu per anar-les a penjar als arbres pel parc i facilitar la nidificació de les aus o perquè les hi puguin endur els participants a casa seva. Aquesta sessió està pensada especialment per infants de 3 a 9 anys.

Com a totes les jugateques d’aquesta temporada de primavera es contemplaran les mesures preventives necessàries per al desenvolupament de  l’activitat donada la situació de pandèmia sanitària de la COVID19.

La Jugatecambiental ofereix fins al 6 de juny un munt de propostes per gaudir en família per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure, des de les 11.30 fins a les 13.30 hores.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 10:28