Distingits pel nostre compromís amb la sostenibilitat

Dimarts, 14 de març de 2023 a les 09:00

Rebem tres distintius Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere i el segell de Punt d’Informació Turística. 

Els distintius s’han atorgat a l’Ajuntament de Cervelló, a la Cursa Pota-Roja i al Festival Cinema Natura, pel seu compromís per a la sostenibilitat. El consistori cervelloní també ha rebut el segell de Punt d’Informació Turística (PIT), com a equipament públic que funciona com a complement de les oficines de turisme i contribueix a donar a conèixer l’oferta turística del Baix Llobregat.
 
A l’acte de lliurament celebrat ahir 13 de març al Castell de Castelldefels van assistir l’alcalde, José Ignacio Aparicio; la regidora de Cultura, Montse Canas, i el regidor de Turisme, Ferran Soriano; a més d’un representació del col·lectiu Pota-Roja. Tots van rebre les distincions de la mà de la Presidenta del Consorci de Turisme i del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva M. Martínez; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, Eva López; el Cap de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, Xavier Font; i Estefania Parra, membre del Consell de la Cambra de Comerç de Barcelona del Baix Llobregat.
 
La distinció Compromís de Sostenibilitat Biosphere reconeix a través de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís per a la sostenibilitat i que compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques. Aquest any, estrenen aquesta distinció 22 empreses o entitats (públiques o privades) del Baix Llobregat, que s’hi sumen a les 68 empreses de la comarca ja distingides anteriorment, el que fa un total de 90.
 
La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen el reconeixement Bisophere des de l’any 2017, en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat, encarregat de la gestió i de la seva implementació a la comarca. Per la seva part, el programa PIT es va posar en marxa l’any 2016, i està impulsat per la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, amb l'objectiu d'ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.
 
Darrera actualització: 14.03.2023 | 14:12