Jugatecambiental dedicada a l’energia de casa

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 15:00

L’aigua i l’energia de casa seran les protagonistes de la Jugatecambiental de la Timba de diumenge vivent, 17 d’octubre.

En aquesta nova sessió coneixerem diverses tècniques i hàbits que ens poden ajudar a optimitzar l’eficiència energètica de les nostres llars, amb el conseqüent estalvi econòmic que pot suposar per a les nostres butxaques. També podrem experimentar amb la cuina solar, una energia neta i sostenible que ens pot ajudar en el nostre dia a dia.

La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família, incrementant el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix són gratuïts i combinen els serveis fixos i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia, com jocs, tallers artístics, gimcanes i activitats diverses per conèixer la flora i la fauna que habita en el nostre parc.

La nova temporada continua amb les mesures de seguretat marcades pels protocols de la pandèmia, amb mascareta, distància de seguretat i neteja i desinfecció de mans i materials.  El projecte ofereix una proposta nova cada cap de setmana fins a finals de novembre gràcies a la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a la integració de la Timba dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 15:16