Jugatecambiental dedicada a les papallones

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 08:30

La Jugatecambiental de diumenge vinent al parc de la Timba tindrà a les papallones com a protagonistes.

En aquesta ocasió, l’activitat proposa la simulació d’un jardí de papallones en el recinte del parc a partir de les 12 del migdia. Abans, com sempre, s’instal·larà l’espai de joc per als infants i  les famílies.

La temporada de tardor de la Jugatecambiental va començar el passat 19 de setembre i s’allargarà fins al 28 de novembre amb una proposta nova cada cap de setmana gràcies a la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a la integració de la Timba dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans. Es tracta d’un espai de joc i aprenentatge a l’aire lliure per a tota la família que combina el coneixement dels valors dels espais públics, la importància ambiental i patrimonial de l’entorn i la difusió dels valors de civisme i respecte per la natura. Ofereix serveis fixos combinats amb activitats dirigides diferents cada setmana i un punt d’informació sobre el parc.

La nova temporada continua amb les mesures de seguretat marcades pels protocols de la pandèmia, amb mascareta, distància de seguretat i neteja i desinfecció de mans i materials.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 12:38